P. Mojdl 14. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2021 15:00

10.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Pomezí obrali o body Jablonné nad Orlicí


Branky


14. P. Mojdl (p.) - 9. R. Filip
4

Jablonné nad Orlicí zavítalo do Pomezí. Hosté sice šli rychle do vedení, domácí však brzy odpověděli z pokutového kopu. Jablonné mohlo jít do vedení v závěru poločasu, ovšem nařízenou penaltu zlikvidoval domácí brankář. Konečné skóre 1:1 znamená pro oba týmy dělbu bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Jablonné nad Orlicí
Radim Filip, hráč: Dnešní zápas byl z naší strany smolný. Domácí byli nepříjemným soupeřem. I přes to se nám podařilo jít poměrně brzy do vedení po hezké kombinaci z pravé strany. Odpověď přišla ale velice brzy. Náš kapitán si ve vápně trefil vlastní ruku a rozhodčí nařídil pokutový kop. Penalta za ruku se před poločasem pískala i na druhé straně, ale nám se ji proměnit nepodařilo. Ve druhém poločase jsme dobývali branku domácích, ale bez úspěchu. Gól jsme sice vstřelili, ale byl nám odpískán útočný faul. Náš gólman nemusel zasahovat proti jediné střele ze hry, i přes to zápas skončil jen remízou 1:1.



Sestavy


TJ Sokol Pomezí
P. Křemenák [-] - M. Vaško [-] , P. Mojdl [-] , L. Roušar [-] (63. M. Mička [-] ) , J. Nespěšný [-] , J. Jožák [-] (75. P. Stýblo [-] ) , P. Pořízka [-] , M. Nespěšný [-] , L. Sláma [-] , P. Drobný [-] , O. Hladík [-]

TJ Jablonné nad Orlicí
S. Kyryk [-] - F. Vaníček [-] , M. Lička [-] , J. Kyllar [-] - M. Matějka [-] , L. Krejsa [-] , M. Uher [-] - A. Kashalupa [-] (68. J. Čada [-] ) , F. Faltus [-] , R. Filip [-] , K. Vaníček [-] (88. L. Bednář [-] )

ŽK: 37. P. Drobný , 44. J. Nespěšný - 80. J. Kyllar , 81. M. Lička .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Horníček Evžen - KOLBABA Pavel, VOJTA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Konejl

Expert: Jan Kyllar
Tip experta: výhra hostů

Pomezí je pro mě zatím letos asi největší překvapení. Ale tady musím dát jedinou 2. Pokud budeme hrát svoji hru a proměňovat šance, odvezeme si 3 body.