J. Nespěšný 19.
J. Friedl 80. (vl.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 15:30

8.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová nad Svitavou podruhé za sebou bez bodů


Branky


19. J. Nespěšný , 80. J. Friedl (vl.) - 12. M. Ducháček
5

Pomezí přivítalo na svém hřišti soupeře z Březové nad Svitavou. Po nerozhodném prvním poločase byli aktivnější domácí fotbalisté. Rozhodující branka utkání přišla po rohovém kopu Pomezí, kdy si vlastní gól vstřelil Jakub Friedl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Březová nad Svitavou
Filip Roshan, hráč: Pomezí bylo před zápasem favoritem, ale lépe začali hosté. První střela skončila těsně vedle branky, ale druhá březovská akce už skončila v síti gólem Ducháčka. Domácí poté přidali a hrál se svižný otevřený fotbal z obou stran. Pomezí po nenápadné akci z levé strany do půle srovnalo. Druhý poločas už byl výhradně v režii domácích. Hosté z Březové hráli hlavně na brejkové situace. Dvě velké šance nedopadli brankou ani na jedné straně. Až v 81. si po dobře kopnutém rohovém kopu srazil hlavou míč do vlastní branky Friedl. Pomezí mohlo přidat i další branku, ale neproměnily ani ty největší šance. A tak závěrečné skóre bylo z průběhu utkání zaslouženě 2:1 pro domácí.



Sestavy


TJ Sokol Pomezí
J. Pecina [-] - L. Tauber [-] (36. L. Roušar [-] ) , M. Vaško [-] , P. Mojdl [-] (87. P. Stýblo [-] ) , J. Nespěšný [-] (70. O. Hladík [-] ) , J. Jožák [-] , P. Pořízka [-] , M. Nespěšný [-] , L. Sláma [-] , P. Drobný [-] , M. Mička [-]

TJ Sokol Březová nad Svitavou
M. Kejda [-] - T. Kougl [-] (68. V. Lidmila [-] ) , R. Milota [-] , M. Ducháček [-] , J. Stupka [-] , F. Roshan [-] , M. Kučera [-] , J. Friedl [-] , V. Dufek [-] , M. Hájek [-] , P. Bureš [-] (54. J. Cacek [-] )

ŽK: 34. M. Nespěšný , 83. P. Mojdl - 39. R. Milota , 51. P. Bureš , 61. J. Cacek .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Filipi Vojtěch - VYKOPAL Filip, STOLÍN Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Filip Vaníček
Tip experta: výhra domácích

Pomezí se oproti loňské sezóně výsledkově zvedlo. V zápasech obou týmů nepadá mnoho gólů, proto výsledek odhaduji na 2:1 pro domácí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích