3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 16:00

7.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jablonné nad Orlicí si na domácí půdě poradilo se Sloupnicí


Branky


3

Fotbalisté Jablonného nad Orlicí přivítali na svém hřiští soupeře ze Sloupnice. O favoritovi bylo od začátku jasno a domácí v poločase vedli už o dvě branky. Ve druhém poločase přidali domácí ještě jednu branku a vyhráli s přehledem 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Jablonné nad Orlicí
Radim Filip, hráč: Myslím, že jsme byli v zápase lepším týmem hned od prvních minut. Sloupnice bránila ve velkém počtu hráčů, takže jsme sice drželi balón, ale měli jsme problém s překonáváním připravené obrany. Ve 28. minutě se nám to ale podařilo po povedené akci z pravé strany. Faltus se dostal přes obránce rychlou narážečkou a trefil se přesně k vzdálenější tyči. Pár minut na to jsme přidali druhý gól, když střelec prvního gólu Faltus nacentroval z rohu přímo na hlavu Vaníčka. Druhý poločas jsme nezačali dobře a hrálo se dlouho na naší polovině. Sloupnice měla i několik rohových kopů, ale všechny posbíral debutant v naší bráně Kyryk. Zhruba od 60. minuty jsme opět hráli s balónem, až na výjimky, jen my. Třetí gól jsme dali s brejku, když mi Faltus odtáhl obránce do strany a já zpoza šestnáctky trefil dolní kout brány.




Sestavy


TJ Jablonné nad Orlicí
S. Kyryk [-] - J. Kyllar [-] (79. A. Kyllar [-] ) , F. Vaníček [-] , M. Lička [-] - M. Černohous [-] (75. A. Kashalupa [-] ) , L. Krejsa [-] , M. Uher [-] , M. Matějka [-] (82. L. Bednář [-] ) - R. Filip [-] , K. Vaníček [-] (70. J. Špaček [-] ) , F. Faltus [-]

SK Sloupnice
M. Voleský [-] - A. Hanus [-] (71. T. Gremlica [-] ) , M. Mikulecký [-] , V. Jelínek [-] , F. Lebeda [-] - P. Kupka [-] , I. Holec [-] , L. Fikejz [-] , D. Šafek [-] - M. Schneider [-] (40. A. Kopecký [-] ) , A. Vodehnal [-] (88. L. Štarman [-] )

ŽK: 88. L. Bednář - 89. I. Holec .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: STOLÍN Václav - ILNYTSKA Marta, MACH Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Radim FIlip
Tip experta: výhra domácích

Sloupnice patří k našim nejméně oblíbeným soupeřům, to ale platí hlavně na jejich hřišti. Věřím, že doma nezaváháme (2:0).

Tip: výhra hostů