0:10
(0:5)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2021 17:00

5.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libchavy řádily v Bystrém, domácí inkasovali deset branek


Branky


2. J. Pešina , 3. R. Ráb , 21. M. Jetmar , 32. R. Ráb , 39. R. Ráb (p.) , 60. R. Ráb , 69. R. Žídek , 77. J. Pešina , 80. P. Pavlák , 87. P. Pavlák
2

Nedělní odpoledne nebylo příjemné pro hráče Bystrého, kam dorazil tým z Libchav. Hosté celý zápas dominovali a nastříleli do sítě domácích hned deset branek. Čtyřikrát se trefil libchavský Ráb. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hráči Libchav pálili od začátku ostrýma

Hosté vstoupili do zápasu aktivně a hned ve 2. minutě se prosadil Jakub Pešina, který využil zmatku před brankou domácích a z hranice velkého vápna vymetl šibenici - 0:1. 

 

Další branka libchavských přišla o minutu později, kdy Richard Ráb z více než 40 metrů přehodil vyběhnutého brankáře domácích Lánského - 0:2. 

 

Ve 21. minutě se hosté radovali znovu. Tentokrát si Matěj Jetmar připravil míč do palebné pozice a umístěnou střelou k tyči zvýšil vedení Libchav už o tři branky - 0:3. 

 

Trápení domácích fotbalistů pokračovalo dál. Ve 32. minutě lobem překonal Lánského libchavský Ráb. Míč však skončil pouze na břevně od něhož se odrazil zpět na jeho kopačky a pro Rába už nebyl problém zvýšit na 0:4. 

 

Diváci viděli do poločasu ještě jednu branku. Matěj Hodr skvěle pronikl do velkého vápna, kde byl jeho průnik přerušen za hranicí pravidel. Z penalty dokončil svůj hattrick Richard Ráb a Libchavy ve 39. minutě vedly už 0:5.  

Libchavská kanonáda pokračovala

Krasojízda hostů pokračovala i ve druhé půli. Boštík našel milimetrovou přihrávkou Rába, který si poradil s brankářem Bystrého a do odkryté brány vstřelil svůj čtvrtý gól v utkání - 0:6.

 

V 69. minutě zvýšil na 0:7 Radim Žídek. Ten využil zaváhání domácího gólmana, kterého překvapil svou rychlostí a mohl se radovat ze vstřelené branky. 

 

Osmá branka libchavských přišla o osm minut později. Tentokrát po výborném zákroku Lánského zaspala obrana domácích a skákavý míč se po přihrávce Boštíka dostal k Pešinovi, který do prázdné brány zvýšil na 0:8. 

 

Trápení domácích pokračovalo dál a o tři minuty později inkasovali podeváté. Matěj Jetmar vyslal skvělou přihrávkou do úniku střídajícího Pavláka, který se neohroženě vydal do velkého vápna a z úhlu propálil všechno co mu stálo v cestě - 0:9. 

 

Vytoužená desátá branka hostů nakonec přišla těsně před koncem utkání. Jaroslav Boštík si připsal čtvrtou asistenci nedělního zápasu poté, co našel Petra Pavláka, který se tváří v tvář brankáři nemýlil a vstřelil poslední branku utkání - 0:10.

 

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Libchavy
Petr Pavlák, hráč: Dali jsme rychle krásné góly, přišlo uklidnění a soupeř se snažil jen chvíli. Občas zahrozili, pak jsme přidali další góly a úplně vyklidili pole. Všude byli druzí, kupili chyby a přáli si rychlý konec. My jsme byli naopak strašně hladoví a jediným cílem bylo pro nás nadělit jim 10, což nás hnalo pořád útočit a nakonec se nám to povedlo. Defenzivní činnost těžce nezvládli a my si na hřišti opravdu dělali co jsme chtěli. Ještě další šance jsme nevyužili. Prostě to nebyl jejich den. Vrátili jsme jim loňskou smolnou porážku i s úroky.



Sestavy


TJ Sokol Bystré
J. Lánský [-] - J. Peterka [-] , M. Oravec [-] (62. P. Putnar [-] ) , D. Kučera [-] (76. J. Jíra [-] ) , O. Pokorný [-] , T. Oravec [-] , V. Pachovský [-] , P. Lánský [-] , T. Svoboda [-] , L. Bárta [-] , M. Krčil [-] (46. L. Peterka [-] )

TJ Sokol Libchavy
N. Hubálek [-] - M. Hodr [-] , R. Ráb [-] (61. P. Pavlák [-] ) , P. Flídr [-] , M. Jetmar [-] , J. Blažek [-] (82. M. Abrahám [-] ) , J. Boštík [-] , R. Žídek [-] , F. Horníček [-] , J. Pešina [-] , M. Šrom [-]

ŽK: 10. V. Pachovský - 14. M. Šrom , 52. M. Jetmar .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: STOLÍN Václav - HOŘÍNEK Lukáš, KOVÁŘ Matouš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Konejl

Expert: Filip Roshan
Tip experta: remíza

Domácí potřebují body jako sůl. Libchavy i přes velké ambice zatím svými výkony nepřesvědčují. Věřím v remízu.

Tip: výhra domácích