Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 11:00

12.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Žandov si z Hranic odváží jen bod


Branky


11

Ve značně ochuzené sestavě zajížděli hráči Dolního Žandova k dalekému utkání na půdu Hranic. Domácí mají výsledky jak na houpačce, ale s 16 získanými body se alespoň nemusí bát bojů o udržení. Hosté v posledním kole porazili dosud neporaženou Chyši a i z 12. kola si chtěli přivézt všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Sudí Pešková zahájila první půli, ve které čekala padesátka přítomných diváků na první branku jen o něco málo déle, než úvodních dvacet minut. Ve 22. minutě se totiž prosadil domácí záložník Marek Hodonický a Hranice vedly 1:0. S blížícím se koncem první půle se hostům dařilo vyvíjet na domácí značný tlak, z čehož také rezultovala vyrovnávací branka. Po akci na pravé straně přenesl Bátovský balon na druhou stranu, kde osamocený Michal Jakubec postupoval do vápna. Z jeho hranice se odhodlal ke střele slabší levou nohou a i s  trochou štěstí skončil míč až za zády Pinera a ve 40. minutě bylo srovnáno na 1:1. Další branky, ani vzruchy již první půle nenabídla.

Hosté dokázali otočit

Aktivita hostů se přenesla i do úvodu druhé půle a další gól visel ve vzduchu. Přišel již v sedmé minutě druhého poločasu, po rychlém přechodu do útoku se dostal Bátovský do blízkosti vápna. Při jednom z doteků si ale balon posunul až moc, přesto z toho byla gólová šance. Dobíhající Zdeněk Kůta totiž uklidil balon naprosto přesně k bližší tyči a hosté ríze, vedli. Zápas protínaly časté souboje a tvrdé zákroky, na náročném terénu nebylo o bojovný fotbal nouze. Hosté postupně opět přešli do pasivnějšího módu a více do hry se začali dostávat opět domácí. Několik minut před koncem proto přišlo zasloužené vyrovnání. V 86. minutě se prosadil starší z bratrů Dorotovičů, Jan Dorotovič, a bylo to 2:2. V závěrečných šesti minutách, které zahrnovaly i dvě nastavené minutky, další branka nepadla a utkání tak skončilo spravedlivou remízou.

 

Poslední utkání odehrají fotbalisté Hranic v Plesné, Dolní Žandov přivítá Křižovatku.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk, kapitán: Na zápas jsme odjížděli značně oslabeni, přesto jsme chtěli naplno bodovat. Bohužel už od začátku nám to příliš nešlo. Zvou vinu na tom určitě neslo i špatné hřiště, ale především pak náš malý pohyb bez balonu. Celkově jsme byli všude později. Na domácích byla vidět větší chuť vyhrát. V úsecích kolem poločasu se to z naší strany zlepšilo a díky tomu jsme vstřelili dvě branky. Zápas byl také plný ostrých zákroků z obou stran, možná až zbytečně vyhrocené to bylo. Celkově jsme si ale vyhrát nezasloužili, remíza zápasu sluší víc, i když je pro nás bod zklamáním, je férový.



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - D. Štugel [-] (73. P. Černý [-] ) , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , K. Mojcher [-] , M. Hodonický [-] (62. K. Ferenc [-] ) , J. Starsiak [-] , M. Čerňanský [-] , V. Peka [-] (87. T. Filipi [-] ) , A. Houdek [-] , F. Šulák [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
D. Mašek [-] - P. Sobotík [-] (62. M. Setnička [-] ) , J. Jelínek [-] (46. J. Beňovský [-] ) , M. Baláček [-] (78. D. Fišer [-] ) , L. Bátovský [-] , Š. Kundrát [-] , M. Jakubec [-] , Z. Kůta [-] , T. Setnička [-] , M. Daněk [-] , J. Rada [-]

ŽK: 31. M. Hodonický , 70. K. Mojcher , 83. K. Ferenc , 83. A. Houdek - 14. Š. Kundrát , 27. J. Rada , 32. J. Jelínek , 92. T. Setnička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Tůmová Michaela - VU David, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 19:51
David Křížek

Expert: Miroslav Daněk
Tip experta: výhra hostů

Jsme si naprosto vědomi, že nás čeká velice těžký zápas. Hranice letos získali 15 bodů, všechny doma. Vyhrát tam dokázal pouze Sokolov. Jejich tým známe dobře, víme, které hráče je třeba pohlídat a věřím, že to zvládneme. Určitě to nebude snadné, ani jednoznačné, ale získáme tři body!

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 15:36

Tip: výhra hostů

27. 10. 2021 07:27
Remíza
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 19:11

Tip: výhra domácích