1:1
(0:1)
23. J. Gemov
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 10:30

9.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižovatka má první bod!


Branky


47. M. Svůra - 23. J. Gemov
12

Dva poslední celky tabulky, Juvena Křižovatka a Lokomotiva Mariánské Lázně, se proti sobě utkaly v rámci 9. kola Karlovarské 1.B třídy. Domácí Juvena stále čekala na první bodový zisk, hosté z Lokády měli na svém kontě tři body po jednom vítězství z osmi zápasů. Na utkání byla skvělá divácká kulisa, stovka fanoušků si našla cestu na tribuny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté šli do vedení

Za hosty nastoupil mimo jiné Honza Gemov, který kvůli pracovnímu vytížení nemůže být stabilním členem základní sestavy, jeho přítomnost v týmu je ale pokaždé znát. V nedělním slunném, avšak chladném dopoledni vidělo sto diváků jednu branku v prvním poločase. A postaral se oni právě dvaatřicetiletý Gemov, který za týden oslaví 33. narozeniny a nadělil si tak předčasný dárek. Hosté vedli od 23. minuty a svůj jednobrankový náskok uhájili až do konce prvního poločasu. 

Domácí srovnali

Krátce po zahájení druhé půle se domácím podařilo srovnat. Postaral se o to jejich nejlepší a klíčový hráč, zároveň kapitán Michal Svůra. Michal donedávna nastupoval se svým bratrou Jindrou, který ale nedávno přestoupil do Bukovan. Utkání se hrálo pěkně od podlahy, což začaly dokazovat rozdávané žluté karty. Hned dvě dostal právě Svůra. Jednu za zakopnutí míče, druhou za držení za dres bez snahy hrát míč. Během tří minut tak sudí Hoch ukázal domácímu kapitánovi dvě žluté a následně červenou. Krátkou přesilovku ale hosté využít nedokázali a tak bylo utkání ukončeno za stavu 1:1.

 

Pro domácí Křižovatku jde o vůbec první získaný bod v této sezóně, nic to ale nemění na tom, že budou-li se chtít vyhnout sestupovým bojů, v klubu bude muset dojít ke změnám. Pro hosty se jedná o čtvrtý bod v sezóně a ani oni tak nejsou ze hry o sestupové příčky. Další utkání odehraje Juvena proti Bukovanům, Lokáda přívítá rezervu Královského Poříčí.



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Toncar [-] - L. Metlický [-] , V. Bláha st. [-] , M. Svůra [-] , R. Kirch [-] (46. E. Miko [-] ) , J. Rada [-] (73. P. Tirala [-] ) , F. Ouřada [-] (81. M. Nečekal [-] ) , L. Mach [-] , M. Krhounek [-] , P. Chýle [-] , M. Šebesta [-] (46. J. Melničuk [-] )

TJ Lokomotiva Mariánské Lázně
D. Czibula [-] - J. Gemov [-] , P. Černík [-] , P. Hančin [-] , T. Sinojara [-] , A. Paur [-] , P. Budi [-] , N. Pham [-] (63. M. Semančík [-] ) , V. Semančík [-] , S. Staněk [-] , V. Mai [-]

ŽK: 71. J. Rada , 84. M. Svůra - 51. T. Sinojara , 74. V. Semančík , 89. A. Paur . ČK: 86. M. Svůra .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - FURIŠ Adam, HRNČÁL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Toto bude naopak zápas dvou týmů ze spodní části tabulky. Křižovatce se letošní sezónu nepodařilo získat ani bod, trápí je i složení týmu, kdy poslední zápas nedokončili, kvůli nízkému počtu hráčů. Naopak Mariánské Lázně i když se jim také nedaří získávat body, tak předvádí vyrovnané zápasy a kromě jednoho, tak prohráli vždy o 1-2 góly. Jejich poslední výkon proti Sokolovu nebyl vůbec špatný, o poločasu hráli 0:0 a konec zápasu 1:3... Můj tip je výhra hostů 1:4.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Souboj na chvostu tabulky bude velmi zajímavý, myslím si, že větší chuť hrát budou mít Marianky, ale záleží, pokud se vůbec sejdou v dostatečném počtu. Tipuji 1:2.