1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 13:00

8.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Duel mezi Sedlecem a Hazlovem rozhodla jediná branka


Branky


13

Zápas o šest bodů byl k vidění v Sedleci, kam zajížděli hráči Hazlova. Domácí s pěti, hosté se šesti body po sedmi, respektive šesti utkáních. Pro oba týmy jsou každé body cenné, o to více, když nastoupí proti sobě. Zápas, na který hosté zajížděli jen s jedním hráčem na střídání a domácí měli hráče připravené tři, rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nenabídla

Nepříliš početná, ale o to poctivější divácká kulisa viděla v první půli především bojovné výkony plné osobních soubojů, což se od utkání i očekávalo. Domácí těžili především z kreativity svých dvou záložníků, Hofmana a kapitána Krejsy, díky kterým měli míč častěji na kopačkách. První půle branku ale nenabídla a hlavní rozhodčí Vokoun nemusel dokonce tasit ani žlutou kartu. Nezbývalo, než čekat, co přinese půle druhá.

Jediná branka rozhodla

Ve druhé půli bylo k vidění několik šancí, z nichž ale padla pouze jedna jediná branka. Na tu si museli fanoušci počkat déle, než hodinu čistého času, nakonec ale k jejich spokojenosti padla. V 62. minutě se prosadil šikovný Jaroslav Hofman, který ve svých 40 letech stále běhá po hřišti jako dvacátník, a poslal Sedlec do vedení. Utkání nabídlo po jedné žluté kartě na obou stranách, další branka ale již k vidění nebyla.

 

To znamená, že Sedlec si připisuje nesmírně důležité vítězství nad Hazlovem a dostává se před něj v tabulce o dva body. Hazlovští ale mají zápas k dobru, ten odehrají ale až v listopadu proti Aši. Obě mužstva čekají v příštím kole extrémně těžké souboje, na půdu Hazlova přijede Chyše, Sedlec zavítá na půdu Lipové.



Ohlasy k zápasu


TJ KSNP Sedlec
Marian Štycha, trenér: Tenhle zápas byl pro nás hodně důležitý. Doma chceme pravidelně získávat body a venku zkoušet někoho překvapit. Sedlecké prostředí nám evidentně svědčí a Hazlov to poznal na vlastní kůži. Věděli jsme, že oba týmy potřebují body jako sůl a o to odhodlaněji jsme do zápasu nastoupili. V prvním poločase to byla mela a rvačka o to, kdo v soubojích bude odolnější a déle ten oboustranně nasazený tvrdý styl hry vydrží. Po bezbrankové půli jsme si v šatně řekli, že nehrajeme až tak špatně, a že když budeme důslední a trpěliví, rozdílový gól nakonec dáme. Začátky druhých poločasů míváme tradičně vlažnější, ale díky skvěle hrající obraně jsme tentokrát začátek půle neprošvihli. Hned v úvodu přišlo pár gólových tutovek, které jsme bohužel neproměnili, pak se ale po skvěle přihrávce prosadil kapitán Jarda Hofman. Zasloužené vedení 1:0. Tlačili jsme, ke konci přišly i další dvě šance, ty ale bohužel nakonec gólem neskončily. A tak jsme zápas nakonec dovedli do vítězného konce. Sice s hubeným výsledkem, ale kýžené tři body zůstaly Na Výfuku. Tabulka hned vypadá radostněji. Začíná se naplňovat moje představa o tom, že tým musíme stavět na zkušených hráčích, kterým ale budou na záda šlapat mladíci z dorostu. Ta konkurence je zdravá a tuším, že by tenhle systém mohl přinášet úspěch i trvale, konkurence v kabině přináší herní progres. Po počátečních rozpacích cítím, že začíná fungovat i kabina, a to je příslib do budoucna. Myslím, že nakonec v B třídě ostudu neuděláme. Jsem na kluky pyšný. V herním projevu už je cítit i fotbalové srdce, které nám v prvních kolech trochu chybělo.




Sestavy


TJ KSNP Sedlec
L. Juhás [-] - J. Košťál [-] , P. Gregor [-] , T. Kosík [-] - D. Ferenc [-] (58. F. Kotrč [-] ) , D. Diro [-] , T. Šimoníček [-] , J. Hofman [-] , P. Krejsa [-] , M. Henzl [-] (62. M. Kováč [-] ) - J. Vydra [-]

FC Jiskra Hazlov
T. Buřič [-] - V. Strnad [-] , F. Fuxa [-] , A. Padalka [-] , M. Hlivjak [-] (62. M. Kukačka [-] ) , P. Fuxa [-] , T. Polan [-] , M. Jurky [-] , J. Vališ [-] , M. Tuček [-] , F. Mezera [-]

ŽK: 87. P. Krejsa - 65. M. Jurky .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - PETRA František (N), SŮVA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

David Křížek

Expert: Jindřich Svůra
Tip experta: výhra domácích

Sedlec se zápas od zápasu zlepšuje, tři body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Sedlec hraje velmi dobře a s Hazlovem urvou důležité 3 body. Tipuji 2:0.