M. Tancl 42. (p.)
D. Houdek 72.
D. Houdek 80.
3:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 15:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křižovatka se nadále trápí, tentokrát nestačila na Habartov


Branky


42. M. Tancl (p.) , 72. D. Houdek , 80. D. Houdek - 38. V. Melničuk
11

Krásně připravený areál Habartova hostil utkání, ve kterém domácí vyzvali hráče Křižovatky. Skvělých 150 diváků se postaralo o povedenou atmosféru a ke čtyřem vstřeleným brankám viděli také jednu červenou kartu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízová první půle

Úvodní minuty klání příliš vzruchu nepřinesly a oba celky se snažily především nevyprodukovat zbytečnou chybu. Leckdo z fanoušků už byl duchem u stánku s občerstvením, když přišla ve 38. minutě první změna skóre. Hosté využili chybnou rozehrávku domácího celku a Vladimír Melničuk poslal svůj tým do vedení. Domácím se ale podařilo srovnat ještě do poločasu. Po průniku domácího hráče se hosté dopusili faulu uvnitř pokutového území a nařízenou penaltu s přehledem proměnil Miroslav Tancl, který svůj projektil poslal do levé šibenice. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Domácí nakonec urvali vítězství na svou stranu

Do druhé půli vstoupili habartovští mnohem aktivněji, než jejich soupeři z Křižovatky. Postupné zvyšování tlaku zanechávalo ve vzduchu jedinou nevyřčenou otázku a sice, jestli, a jak dlouho, hosté dokáží aktivní hře domácích odolat. A odpověď přišla v 72. minutě, kdy se domácí poprvé v utkání dostali do vedení. Po nepříliš kvalitní exekuci rohového kopu se míč odrazil opět na kopačky domácích hráčů a napodruhé už přilétl do vápna mnohem kvalitnější centr, který si našel Daniel Houdek a hlavou vstřelil branku na 2:1. V 80. minutě přišla pro domácí tolik potřebná pojistka. A byl u toho opět Daniel Houdek, který se svým důrazem protlačil do vápna z levé strany a dle prastaré pravdy "když nevíš co s tím, dej to bodlem" poslal míč za záda hostujícího Toncara.

 

Domácí si tak připisují tři body za výhru 3:1 a hosté nadále kráčí soutěží bez jediného bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Habartov
Lukáš Nýdl, hráč: Zápas začal opatrně z obou stran, ale kolem 20. minuty nabral na obrátkách. Při první brance využili hosté chyby v naší rozehrávce, nám se naštěstí podařilo srovnat z penalty. Druhý poločas už byl ale v naší režii, na soupeře jsme celou dobu tlačili a byli jsme odměněni dvěma brankami, o který se postaral Dan Houdek. Do konce utkání už se nám povedlo pohlídat brejky hostů a s klidem si dojít pro vítězství.




Sestavy


TJ Baník Habartov
M. Mitterpach [-] - T. Formánek [-] , P. Formánek [-] , D. Dlábik [-] , M. Janík [-] (46. N. Sarkisov [-] ) , M. Tancl [-] , P. Müller [-] , L. Nýdl [-] (41. V. Tichý [-] ) , D. Houdek [-] , M. Pajer [-] , A. Radimerský [-]

SK ZD Křižovatka
J. Toncar [-] - V. Bláha st. [-] , V. Melničuk [-] (60. M. Nečekal [-] ) , M. Svůra [-] (76. L. Metlický [-] ) , P. Mariánus [-] , K. Mariánus [-] , R. Leitl [-] , M. Krhounek [-] , J. Svůra [-] , P. Chýle [-] (79. E. Miko [-] ) , V. Altman [-]

ŽK: 28. M. Tancl , 62. M. Pajer - 48. J. Svůra , 50. L. Metlický . ČK: 67. J. Svůra .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hoch Karel ml. - PACELT Robert, REISMÜLLER Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Adam Vála
Tip experta: výhra domácích

Oběma týmům se zatím moc nedaří, Habartov má zatím tři body a myslím si že po tomto zápase jich bude mít šest.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích