3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2021 14:00

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice berou první body, porazily Habartov


Branky


11

Souboj dvou trápících se celků byl k vidění v Hranicích. Domácí stále čekali na první body. Hosté sice zvládli vyhrát první utkání proti staronovému účastníkovi soutěže ze Sedlece, jejich výkony měly ale ke spokojenosti trenéra daleko. Utkání navštívilo 60 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky dodaly domácím klid na kopačky

Domácí dokázali velice rychle vstřelit první branku utkání, už ve třetí minutě se totiž prosadil Jan Starsiak. Vyhroceným momentem se stala 21. minuta. V té totiž viděl červenou kartu Marek Hodonický, který, dle zápisu, "několikrát udeřil hráče pěstí do nohou v přerušené hře." Domácí i v početní nevýhodě dokázali zvýšit své vedení, ve 25. minutě se trefil František Koubek. V první půli rozdal rozhodčí Řáda kromě červené karty ještě tři žluté a dá se spekulovat o jeho kontrole nad zápasem. Další vzruchy už ale první půle nenabídla.

Třetí brankou si domácí výhru pojistili

Hosté nebyli schopni najít recept ani na oslabený tým domácích. V 72. minutě to tak byli opět domácí, kteří vstřelili svou třetí, a zároveň poslední branku v utkání. Trefil se Jan Starsiak, který uzavřel účet utkání na konečných 3:0 pro domácí. Ti teď musí pouze čekat, jak dlouhý trest vyfasuje Hodonický.

 

Hranice v dalším kole zavítají na hřiště Aše, která se pokusí bodovat a do zápasu půjde v roli favorita, pokud se ji uzdraví alespoň pár hráčů ze základní sestavy. Habartov bude hostit Křižovatky, což bude souboj dvou trápících se celků, kde se oba budou chtít konečně odrazit k lepším výkonům a tak půjde bez debat o velice bojovný zápas.



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] (88. F. Repčík [-] ) , F. Šulák [-] , D. Dorotovič [-] (82. D. Ferenc [-] ) , K. Mojcher [-] , J. Starsiak [-] (88. P. Černý [-] ) , M. Hodonický [-] , V. Peka [-] , P. Bárta [-] , F. Koubek [-] (57. K. Ferenc [-] ) , V. Bárta [-]

TJ Baník Habartov
M. Mitterpach [-] - T. Formánek [-] (46. D. Dlábik [-] ) , P. Formánek [-] , N. Sarkisov [-] (75. V. Čopák [-] ) , M. Janík [-] , L. Lukeš [-] (46. M. Tancl [-] ) , J. Křepela [-] , V. Tichý [-] , D. Houdek [-] , M. Pajer [-] (62. P. Müller [-] ) , A. Radimerský [-] (75. L. Nýdl [-] )

ŽK: 13. D. Dorotovič , 30. K. Mojcher , 85. D. Ferenc - 11. V. Tichý , 50. M. Pajer . ČK: 21. M. Hodonický .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Řáda Josef - NOVÝ Pavel (N), FURIŠ René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Miroslav Daněk
Tip experta: remíza

V Hranicích jsou utkání vždy nepříjemná, kluci tam jsou důrazní a mají rychlé útočníky. Hosté z Habartova naopak vždy měli parádní standartky. Viděl bych to na dělbu bodů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích