Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2021 15:00

11.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo přejelo oslabené Kohouty


Branky


8

Souboj dvou celků ze středu tabulky nabídlo 11. kolo Krajského přeboru. Nové Sedlo přivítalo na svém dobře připraveném trávníku mužstvo z Františkových Lázní. Značně oslabení Kohouti na zápas zapsali pouze dva hráče na střídání, přesto pomýšleli na bodový zisk. Proti byl hattrickový střelec Karel Surový.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půl hodině bylo jasno

Hostům se vůbec nepodařilo zachytit začátek zápasu a tempo, které nastolili Domácí. Ti hráli naopak s velkým sebevědomím, rychle a přesně. Za předvedenou hru byli již po čtyřech minutách odměněni, mezi tři tyče se totiž poprvé trefil Karel Surový, který překnoval gólmana hostů Hellera a bylo to 1:0. Následovala hluchá čtvrthodinka, ve dvacáté minutě už to ale bylo 2:0. A branka vzešla opět z kopaček Karla Surového, který se ani ve své druhé šanci nemýlil. Druhá branka v síti hostů poznamenala jejich psychiku a následovala zlomová pětiminutovka. Tu načal ve 25. minutě Robert Faber, který zvyšoval už na 3:0. Čtvrtou branku svého celku vstřelil o tři minuty později Bedřich Rychna a přesně po půl hodině hry završil svůj hattrick Karel Surový. Domácí vedli 5:0 a bylo jen otázkou, kolik branek ještě vstřelí. Hostům se podařilo do konce poločasu odpovědět alespoň jednou brankou, ve 42. minutě snížil Tomáš Hajmacher, který se tak postaral o poslední branku první půle. Tu sudí Kuriljak ukončil za stavu 5:1.

Zvolněné tempo domácím nevadilo

Hosté z Frantovek by se asi radši viděli na cestě ze zápasu, domácím by možná také nevadilo, kdyby byl zápas ukončený již po první půli. Nicméně se samozřejmě hrálo dál a hned v desáté minutě druhé půle inkasovali Kohouti již pošesté. Druhou branku si připsal kapitán Bedřich Rychna. O pět minut později zvyšoval na rozdíl dvou tříd Petr Macák a za další čtyři minutky se prosadil Lukáš Macák. Strašidelné skóre 8:1 dokázali hosté alespoň korigovat. Stejně jako v první půli, i v té druhé se postarali o poslední gól utkání. Dvě minuty před koncem snižoval na 8:2 Milan Strnad a za tohoto stavu byl zápas ukončen.

 

Kohouti si připisují velice vysokou porážku a Nové Sedlo je navíc v tabulce předskočilo. Obě mužstva před sebou mají náročná utkání příští víkend, Nové Sedlo zajíždí na půdu Královského Poříčí, Františkovy Lázně přivítají FC Cheb.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
Stanislav Suchý, vedoucí: Hosté přijeli v kombinované sestavě a to se projevilo na jejich hře. Kluci od první minuty dominovali a dávali i krásné branky po hezkých kombinacích. Hostující gólman za inkasované branky nemohl, většina z nich byla do prázdné branky. Dnes si zaslouží všichni pochvalu a i rozhodčí dnes podali parádní výkon. Utkání odpískali s velkým přehledem.




Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - L. Macák [-] , D. Patera [-] , R. Faber [-] , J. Vican [-] , P. Macák ml. [-] , B. Rychna [-] (59. R. Kaňok [-] ) , E. Lakatoš [-] (73. O. Parth [-] ) , P. Šebl [-] , K. Surový [-] , K. Kalina [-] (67. M. Janičo [-] )

FC Františkovy Lázně
M. Heller [-] - L. Rejman [-] (83. T. Cibulka [-] ) , M. Lukáč [-] , L. Hajmacher [-] , K. Biháry [-] , J. Vyskočil [-] , M. Strnad [-] , R. Hubáček [-] , D. Ščislák [-] , M. Haberle [-] (46. J. Libich [-] ) , V. Strnad [-]

ŽK: 63. V. Strnad , 79. D. Ščislák , 82. M. Lukáč .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kuriljak Ivan - KLIMPL Miroslav, KARRMANN Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 22:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2021 18:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 17:09
redakce fotbalunas.cz

Expert: Roman Prokop
Tip experta: remíza

Tenhle souboj podle mě skončí remízou 3:3.

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2021 14:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2021 14:45

Tip: výhra hostů