1:1
(1:1)
19. M. Havel
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 16:00

9.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo si rozdělilo body s Vintířovem


Branky


9

Sedlečtí v dosavadní sezóně nepředvádějí výkony, které se od nich očekávali a v sezóně již několikrát překvapivě klopýtli. Těžký soupeř z Vintířova pomýšlel na všechny tři body a již v úvodní dvacetiminutovce za nimi vyrazil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branka na obou stranách

V první půli bylo k vidění spoustu nepřesností a soubojů, na kvalitním sedleckém trávníku ale nechyběl ani pohledný fotbal. Poměrně vyrovnanou předváděnou hru rozčísl první brankou Milan Havel, který se prosadil po dlouhém autovém vhazování a Vintířov vedl. Ve fázi utkání, ve které tahali domácí za o něco kratší konec, se jim paradoxně podařilo vyrovnat. Po dlouhém centru z pravé strany se na vzdálenější tyči dostal k zakončení útočník Karel Surový a ve 32. minutě srovnal na 1:1. Utkání bylo nadále velice bojovné a šance byly k vidění jen sporadicky. Těsně před poločasem se hezkou akcí blýsknul David Juhár, který nasadil jesličky protihráči a následně posílal nezištnou prudkou přihrávku napříč malým vápnem, kterou ale obrana domácích dokázala odvrátit. První půle, ve které měli o něco více ze hry hosté, skončila nerozhodně.

 

Body se dělí

V 56. minutě se skvělou individuální akcí předvedl Jakub Švandrlík, po následném kvalitním centru z levé strany se ale předvedl domácí Rychna. Hned vzápětí měl Vintířov další velkou šanci, dva souboje ustál Jakub Rosenberg a řítil se sám na gólmana, kterému udělal kličku, ale následně již nezakončil do brány. Další velká šance hostů přišla v 63. minutě ale skvělý zákrok předvedl opět Rychna. Zahrozili také domácí, utaženou střelu v 69. minutě umístěnou k tyči ale vychytal hostující Timko. Největší šanci měli v závěru domácí, Josef Vican ale neproměnil pokutový kop! A protože svou herní převahu hosté v další branku nepřetavili, připisují si obě mužstva po jednom bodu.

 

Vintířov se tři body pokusí urvat příští týden, kdy přivítá Cheb. Nové Sedlo zajíždí do Toužimi a i pro ně by byl jiný, než tříbodový zisk zklamáním.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
Stanislav Suchý, vedoucí: Těžké utkání. Hosté byly rychlejší, tvrdší i fotbalovější. Branku vstřelil Karel Surový, který krásně zakončil střelou na kratší tyč po krásném centru. Nás dnes podržel Radek Piškot Rychna, který hostům chytil nejméně 6 vložených šanci. Na konci jsme mohli být šťastnější, kdyby proměnil pokutový kop Josef Vican. Škoda ale bot je dnes zlatý, hosté byly lepším mužstvem.




Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] - K. Surový [-] (69. J. Vican [-] ) , D. Patera [-] (36. R. Faber [-] ) , P. Wýstrach [-] , O. Parth [-] , L. Macák [-] , P. Macák ml. [-] (76. B. Rychna [-] ) , R. Kaňok [-] , E. Lakatoš [-] , P. Šebl [-] , K. Kalina [-]

TJ Baník Vintířov
D. Timko [-] - D. Juhár [-] (55. M. Procházka [-] ) , T. Váša [-] , M. Čtrnáct [-] , M. Havel [-] , J. Švandrlík [-] , O. Galajda [-] , J. Plesník [-] , R. Prokop [-] , J. Rosenberg [-] , L. Tamajka [-] (36. M. Bečvář [-] )

ŽK: 74. L. Macák , 81. R. Kaňok , 89. O. Parth - 28. R. Prokop , 77. O. Galajda , 86. M. Bečvář , 88. J. Švandrlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FURIŠ Adam - HOCH Karel, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Lukáš Kočí
Tip experta: remíza

Velké derby, ve kterém se může stát cokoliv. Nové Sedlo poslední zápasy nemá formu, ale tentokrát má výhodu domácího prostředí. Vintířov ale stále prohrál pouze jedno utkání. Vidím to na remízu.

Tip: výhra domácích