Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2021 16:00

8.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vintířov trestal slávistické chyby


Branky


10

Souboj dvou celků z horní poloviny tabulky nabídlo osmé kolo Krajského přeboru. TJ Baník Vintířov na své půdě přivítal varskou Slavii. Tříbodový rozdíl znamenal, že v případě výhry se Slávisté mohli na Baník dotáhnout. Již úvodní minuty ale nastínily jiný průběh zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě brzké branky

Začátek zápasu zastihl hosty ve špatném rozpoložení. Již v páté minutě se totiž domácí po slibné akci dostali k rohovému kopu. Ten hosté dokázali odvrátit, ale natolik nedůrazně, že skončil opět na kopačkách Baníku a navíc ještě ve vápně. První zakončení ještě bylo zblokováno, ale další dorážka z kopačky Ondřeje Galajdy už skončila v bráně. O pouhé dvě minuty později už to bylo o dvě branky. Kapitán domácích Roman Prokop vypíchl míč obránci hostů, který se snažil hrát malou domů, a řítil se sám jen na gólmana. Tomu ještě udělal kličku a i přes to, že už ho dobíhal druhý ze stoperů, stihl míč uklidit do prázdné branky. 

 

Hosté si vytvořili náznak šance ke snížení ve 25. minutě po rychlé akci, ale finální přihrávka adresáta nenalezla. Ještě jednu šanci si Vary vytvořily v samém závěru, po rychlém brejku adresoval finální přihrávku Mašata, ale ani tentokrát nedoputovala tam, kam měla. Celý poločas byla k vidění velká spousta soubojů, ve kterých domácí uplatňovali své zkušenosti a často z nich vycházeli vítězně. Do šaten se šlo za stavu 2:0.

Hosté se zvedli, ale opět pykali za chyby

Stejně jako v první půli, i v té druhé přišla branka brzy. V 52. minutě zatáhl míč útočník hostů a řítil se už na gólmana. Po gólmanovo vypíchnutí se k míči opět dostal a předložil pod sebe na naběhnuvšího Kubu Švandrlíka, s jehož náběhem se nikdo nenavázal a on tak poměrně pohodlně uklidil míč do sítě. 3:0. Utkání nenabízelo mnoho gólových šancí, většina akcí končila dříve, než stihla pořádně začít, Vintířov ale po celý zápas uděloval hostům lekci z produktivity. Poměrně vyrovnaný obraz hry lemovaly zbytečné chyby hostů. Jedna taková přišla v 75. minutě, kdy došlo opět ke zkratu v obraně, míče se opět zmocnil Prokop a po samostatném úniku zvýšil na 4:0. Hostům se podařilo alespoň kosmeticky snížit. O šest minut později se o nejhezčí branku utkání postaral Jan Mašata, který dostal míč na hranici vápna, naznačil razantní zaskočení a rozhozeného gólmana z 18 metrů skvělým lobem překonal. Domácí se prosadili v 85. minutě, sudí Aubrecht ale odpískal tomu předcházející faul na gólmana a branka proto neplatila.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Karbula, trenér: Začátek utkání nám absolutně nevyšel, už v 7. minutě jsme prohrávali 2:0 po našich hrubých chybách v obraně. Tím byl soupeř na koni a my se těžko dostávali do zápasu. Hru jsme vyrovnávali až na konci prvního poločasu. Druhý poločas už jsme hráli celkem dobře, ale opět jsme udělali trestuhodné chyby v obraně a opět dvakrát inkasovali. I přesto tento zápas musím většinu hráčů pochválit, jelikož hráli a makali až do 90. minuty. Většina z nich měla ten samý den dopolední zápasy a to se musí projevit jak v nohách, tak i v hlavách.



Sestavy


TJ Baník Vintířov
D. Timko [-] - L. Tamajka [-] , Z. Šimek [-] (66. T. Váša [-] ) , M. Čtrnáct [-] , D. Juhár [-] (76. M. Procházka [-] ) , J. Švandrlík [-] , O. Galajda [-] (69. M. Bečvář [-] ) , J. Plesník [-] , R. Prokop [-] , J. Rosenberg [-] , M. Havel [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
R. Novotný [-] - R. Klopotovskyy [-] , S. Farid [-] (46. K. Sedlak [-] ) , R. Krčma [-] (63. P. Gabriel [-] ) , J. Gabriel [-] , R. Svoboda [-] , S. Nguyen [-] (54. S. Horník [-] ) , J. Mašata [-] , O. Shorný [-] , T. Svoboda [-] , K. Čejka [-] (46. P. Stařík [-] )

ŽK: 72. J. Švandrlík , 91. M. Procházka - 17. R. Krčma .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Aubrecht Jan - FURIŠ Adam, VOKOUN Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Křížek

Expert: Milan Ažaltovič
Tip experta: výhra domácích

Vintířov má velice kvalitní tým a tipuji, že vyhraje rozdílem tří branek.

Tip: výhra domácích