2:4
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2021 18:00

7.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín si z Chebu odváží výhru


Branky


22. I. Kutlák , 27. I. Kutlák - 36. J. Vodrážka (p.) , 43. P. Václavík , 51. T. Koch , 88. M. Gruber
7

Domácím se v minulém kole konečně podařilo vyhrát, když si na venkovní půdě poradili se Žluticemi. Bylo jasné, že s Hroznětínem to nebude zdaleka tak snadné, chebští ale chtěli navázat na výkon z posledního víkendu. Hroznětín navíc zajížděl do Chebu bez několika opor a stát se tak mohlo cokoliv.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři branky v první půli, dvě na obou stranách

Domácím se skvěle povedl vstup do utkání, čímž hosty poměrně zaskočili. Z aktivity pramenily zajímavé šance, úvodní dvacetiminutovka ale vstřelenou branku nenabídla. Již ve 22. minutě se však skóre měnilo a byli to po zásluze domácí, kteří byli odměněni za svou dominanci. Prosadil se Ivan Kutlák, který navíc přidal druhou branku hned o pět minut později a domácí tak překvapivě, ale zaslouženě vedli již o dvě branky. Poté se ale začali hosté postupně dostávat do zápasu a hra se vyrovnala. Z pohledu hroznětínských bylo naprosto klíčové, že se jim povedlo ještě do poločasu vyrovnat. Pomohl jim k tomu i pokutový kop, o jehož exekuci se ve 36. minutě postarail Jiří Vodrážka a snížil na rozdíl jedné branky. Dvě minuty před koncem první půle srovnal teprve 18 letý Petr Václavík. Za stavu 2:2 šly týmy do kabin.

Hosté si došli pro výhru

Ve druhé půli se obraz hry změnil a najednou to byli hosté, kteří měli ze hry o něco více. Velkou ranou na psychiku domácích byla další rychlá branka, která padla již po šesti minutých a postaral se o ni Tomáš Koch. Domácí aktivita v úvodu si postupně začínala vybírat svou daň v podobě úbytku fyzických sil. Závěrečný tlak chebských se proto nekonal v takové míře, jakou by si domácí představovali a hosté si poměrně v pohodě pohlídali tři body. Ty nakonec ještě potvrdil Michal Grubr, který zvýšil dvě minuty před koncem na 2:4.

 

Chebu se nepovedlo navázat na vítězství ve Žluticích, za svůj výkon se ale rozhodně nemusí stydět a pro trenéra i jeho asistenty je to minimálně signál, že je na čem stavět. Hroznětín si připisuje velmi cennou výhru a už příští víkend ho čeká velice zajímavý duel, kdy na domácím hřišti přivítá silnou Novou Roli.



Ohlasy k zápasu


FC Cheb
Václav Altman, kapitán: Do zápasu jsme šli po prvním vyhraném zápase ve Žluticích a chtěli jsme navázat na výkon a urvat body. Vše tomu odpovídalo a prvních 30 minut jsme byli lepším týmem, vyplynulo z toho vedení 2:0, kdy se trefil Ivan Kutlák, který byl úspěšný jeden na jednoho proti brankáři. Naše aktivita pokračovala a Hroznětín jsme do ničeho nepouštěli, křídla nám trochu přiskřípla rozhodčí, když odpískala pro soupeře penaltu, kterou exekutor proměnil. Následně jsme do šatny dostali smolnou vyrovnávací branku, kdy jsme si srazili do brány centr z lajny. Druhý poločas byl bych řekl vyrovnaný, nám se bohužel nepodařilo proměnit šance, Hroznětín jednu využil a následně, když jsme dali vše do vyrovnání, tak upravil v závěru na konečných 2:4. Chci poděkovat klukům za dobrý výkon a nezbývá nám, než pokračovat v nasazení z posledních dvou zápasů.

TJ Olympie Hroznětín
Tomáš Koch, hráč: V první půli byli domácí lepší a měli více ze hry, brzy vedli 2:0. Nám se podařilo do poločasu vyrovnat, což bylo nesmírně důležité. Ve druhé půli jsme byli lepší my a podařilo se nám přidat další dvě branky. Domácí pak fyzicky odešly a my jsme si to pohlídali, díky čemuž vezeme domů tři body.



Sestavy


FC Cheb
R. Bočukov [-] - M. Skřivánek [-] , V. Šiman [-] (82. F. Větříček [-] ) , D. Linhart [-] (82. J. Srnec [-] ) , P. Sedlák [-] , I. Kutlák [-] , R. Vorasický [-] , J. Zeman [-] , V. Altman [-] , M. Kočka [-] , F. Desort [-]

TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - D. Perenčaj [-] , J. Provazník [-] , D. Horvát [-] , P. Václavík [-] (46. R. Kalán [-] ) , T. Koch [-] , M. Gruber [-] , M. Burkyt [-] , J. Vodrážka [-] , D. Ondráček [-] (77. Y. Rahmouni [-] ) , L. Hořt [-] (89. J. Stütz [-] )

ŽK: 29. P. Sedlák , 44. J. Zeman , 61. D. Linhart , 71. M. Skřivánek - 60. D. Ondráček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PACHTOVÁ Michaela - TALPÁŠ Petr, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Václav Altman
Tip experta: výhra domácích

Pro nás těžký zápas, ale nemohu jinak, než věřit ve zlepšené výkony a urveme body, vyhrajeme.