Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devět branek inkasoval Sedlec od Hrdějovic


Branky


22

K venkovnímu zápasu na hřiště Hrdějovic cestovali sedlečtí fotbalisté v rámci 7. kola soutěže. Na lavičce byl pouze náhradní brankář David Král, který navíc nebyl stoprocentně fit. Skóre zápasu se opět měnilo velice brzy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlec nestíhal od samého začátku

Nezachycený náběh útočníka Miroslava Studničky znamenal první branku do sedlecké sítě již ve 4. minutě utkání – 1:0. Hosté působili naprosto ospalým, matným dojmem a tak hráli především domácí. V 27. minutě přišla kombinace hrdějovických na pravé straně hřiště, ve vápně neobsazený Miroslav Tressl zvyšuje na – 2:0. Hosté se za celý poločas prakticky nedostali k ohrožení domácí branky. Tři minuty před poločasovým hvizdem, přišel hrdějovický rohový kop a Miroslav Studnička z první napálil míč do sítě – 3:0.

Domácí tým udělal ze zápasu exhibici

Pouhých šest minut druhé půle vydržel sedlecký tým bez obdrženého gólu. Pak utekl obraně domácí kanonýr Miroslav Pavel a zvýšil na – 4:0. Hosté se v druhém poločase již k nějakému náznaku šance dostali, ale stále to bylo žalostně málo. Když navíc prakticky každý protiútok domácích znamenal branku v hostující síti, nebylo pochyb o tom, kdo v tomto zápase zvítězí. Činili se zejména domácí útočníci Miroslavové Pavel a Studnička. V rozmezí šedesáté a šedesátéosmé minuty zápasu přidali další tři branky a pro hosty to tak již byl pořádný debakl. Další hřebíček do rakve pak ještě zatloukl Kaisler v osmdesátéčtvrté minutě. Ani to ještě nebylo vše a o poslední branku zápasu a svou již čtvrtou v utkání, se postaral Miroslav Pavel  - 9:0. Domácí tak v tréninkovém tempu a naprosté pohodě uštědřili sedleckým pořádný debakl.  

Zdroj: SKSedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán týmu): Zápas se Sedlecem se nám střelecky vydařil. Za každou cenu jsme chtěli doma urvat tři body. Věděli jsme, že hostům se v posledních kolech moc nedaří. Zápas byl od začátku v naší režii. Po poločase jsme vedli 3:0 i když výkon nebyl optimální. S vědomím, že vedeme a soupeř nebyl nebezpečný, tak chvílemi bylo tempo z naší trochu volnější. Ve druhé půli se toho moc nezměnilo, hosté byli odevzdaní a naší útočníci si zkoušeli nájezdy na brankáře. Úspěšnost sice nebyla stoprocentní, ale produktivitu měli dobrou. Nakonec byl z toho hodně vysoký výsledek.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Předvedli jsme naprosto tragický a ostudný výkon. Více k tomu tentokrát nemám, výsledek hovoří za vše. Domácím gratuluji, ani se moc nezapotili a krásně si vylepšili skóre.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - M. Pavel [-] , J. Fajtl [-] (75. L. Kaisler [-] ) , J. Turek [-] , M. Studnička [-] , M. Hrdlička [-] (70. O. Lipold [-] ) , P. Kukačka [-] , Z. Filípek [-] (70. J. Melichar [-] ) , M. Tressl [-] , L. Kučera [-] , M. Winkler [-]

SK Sedlec
F. Hanzal [-] - L. Bašar [-] , O. Voráček [-] , L. Hovorka [-] , J. Špán [-] , R. Hudec [-] , M. Peterka [-] , D. Reindl [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , M. Pešek [-]

Hráči zápasu: M. Studnička , M. Pavel .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Šíma Václav - ERNST Martin, KOTNAUER Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Miroslav Mrázik
Tip experta: remíza

Stále se obměňující tým Hrdějovic mi není úplně známý, ale výsledky mají víc než slušné, o čemž hovoří umístění v tabulce, nicméně věřím defenzivním schopnostem bývalého spoluhráče ze sálovky Jirky Kocha a Sedlecká obrana pod jeho taktovkou odveze z Hrdějovic od kolejí bod. 1:1

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích