1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 13:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné veze všechny body


Branky


17

Rezerva Malše Roudné zajížděla tentokrát na hřiště Větřního a byl to její třetí venkovní zápas ze čtyř kol. Tentokrát s tříbodovou příchutí po konci zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil remízou

Hostujicí tým začal zápas lépe a ujal se vedení brankou Robina Bilase. Domácí tým se snažil vyrovnat, ale spoustu šancí zlikvidoval Hošna v brance hostí. Až krátce před odchodem do kabin se trefil Martin Votýpka 1:1.

Hostující tým přidal tři branky a došel si pro tři body

Druhou poločas začala lépe rezerva Malše Roudné a Robin Bilas dostal hosty do vedení 1:2. Třetí branka hostí přišla po osmi minutácha trefil se Dominik Šrámek 1:3. Domácí tým se pokusil dostat znovu do hry, ale další svou šanci nepromněnil. Naopak hostujicí František Podlaha přidal další branku hostí a stanovil tak výsledek na 1:4. 



Ohlasy k zápasu


SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Zápas proti Roudnému se mi hodnotí špatně. Výsledek neodpovídá úplně, tak jednoznačně, jak se může zdát. Soupeř, ale vyhrál asi zaslouženě i když kdyby jsme poločas vedli 3:1 tak by nikdo se nedivil nikdo. Lepší jsme sice nebyli, ale co se týče šancí, tak jsme měli poločas vyhrát, ale naše koncovka a řešení finální části je naprosto žalostná. Mladý tým Roudného by asi neměl sílu pak zápas otočit, ale to je kdyby a to ve fotbale nehraje žádnou roli. Druhý poločas nás soupeř přehrál, ač měl ještě další šance. Osobně mě mrzí, že jsme zápas od zápasu spíše horší, než aby jsme se zlepšovali. Některé chyby jsou naprosto nepochopitelný a patří do kategorie okresní a to se musí hodně rychle změnit, jinak budeme mít nemalé problémy a to doufám nikdo nechceme! Roudnému gratuluji, mladým klukům přeji, aby se jim dařilo, aby je fotbal bavil a nechali si poradit od zkušených trenérů Cepaka a Rezka. Mají jim určitě co dát a předat, aby z nich vyrostli kvalitní fotbalisti! Hostující hráč Šrámek je určitě zajímavý hráč a myslím že jednou bude kopat určitě větší soutěž než 1.B třídu. A posílám vzkaz, že někdo z hráčů Roudného nechal na okně u šaten kopačky a tričko za 500 vrátíme:-))

TJ Malše Roudné B
Pavel Cepák (trenér): Po nevydařeném utkání ve Frymburku jsme jeli do Větřní. V prvním poločase jsme se dostali do vedení po gólu Bilase. Domácí vyrovnali na 1:1 pár minut před koncem první půlky. Musím říct, že domácí měli ještě několik šancí, ty ale zneškodnil Hošna. O poločase jsem musel zvýšit hlas, protože hráči neplnili úkoly, ke kterým byli nabádáni. Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a dalším gólem Bilase jsme se dostali do vedení. V 58. minutě skóroval Šrámek na 1:3, domácí měli tutovou šanci, tu ale neproměnili. Dvě minuty před koncem jsme přidali čtvrtý gól a utkání dotáhli do vítězného konce. Za druhou půli jsme si vítězství zasloužili. zdroj: malseroudne.cz



Sestavy


SK Větřní
K. Pavelka [-] - A. Krák [-] , M. Troják [-] (25. J. Cifreund [-] ) , M. Ješina [-] , F. Soukup [-] - P. Kotlár [-] (63. R. Weinhard [-] ) , J. Poláček [-] , M. Vávra [-] , P. Vnuk [-] (81. T. Hromada [-] ) - P. Podskalský [-] (83. T. Kalkuš [-] ) , M. Votýpka [-] (77. P. Homer [-] ) -

TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - L. Nekvinda [-] (70. A. Stankay [-] ) , P. Trnka [-] (80. T. Zýka [-] ) , J. Tomášek [-] (56. R. Jinšík [-] ) , D. Šrámek [-] , M. Neckář [-] , R. Bilas [-] , F. Pazourek [-] (60. F. Podlaha [-] ) , D. Hrouda [-] , D. Zíka [-] (84. F. Vačkář [-] ) , O. Cahyna [-]

ŽK: 57. P. Podskalský , 81. A. Krák , 88. T. Hromada - 81. D. Zíka .
Hráči zápasu: D. Šrámek , R. Bilas , Š. Hošna .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PŠENIČKA Adam - ZABILKA Luboš, VEČERNÍK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hlavní tým Roudného hraje až v neděli, takže se Béčko bude moci spolehnout na nějakou pomoc. Kvalita by navíc měla být spíše na straně hostí.

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra hostů

Zde bych to viděl na vyrovnaný zápas, ale asi bych se spíše přiklonil na stranu hostů, kteří i v zápase proti nám prokázali kvalitu, takže i z toho důvodu tipuju 2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích