3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna začala sezonu výhrou


Branky


16

Úmorné sobotní vedro čekalo v sobotu na aktéry duelu Zlatá Koruna vs Kamenný Újezd. Zápas ve finále lépe vyzněl pro domácí tým, který se ve druhém poločase prosadil hned třikrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bez branek

První poločas byl vcelku vyrovnaný. Domácí tým držel více míč na kopačkách a hostující tým se spoléhal více na brejky. Velikou překážkou pro oba týmy bylo úmorné vedro, které nedovolilo tak vysoké tempo. Přesto bylo k vidění na každé straně několik šancí, ale branka nepadla.

Tři branky domácího týmu rozhodly zápas

Druhý polčoas už patřil domácí. Těm pomohla, jak široká lavička, tak větší fyzický fond. Zápas se lámal v posledních dvaceti minutách, když se trefil František Persán 1:0. Na toho navázala dlouholetá domácí opora Vít Ohnsorg 2:0 a konečnou podobu výsledku dal Jan Sláma 3:0.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg(hráč): Zapas ovlivnilo velké horko, díky kterému nebylo tempo zápasu příliš vysoké. První poločas byl vyrovnaný, když každé z mužstev mělo jen jednu velkou příležitost, ale nevyužilo ji. Ve druhé půli začaly hostům docházet síly, čehož jsme využili, kdy jsme během 15 minut zapas rozhodli třemi hezkými góly.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): První poločas byl relativně vyrovnaný. Domácí byli aktivnější. Zahodili několik brankových příležitostí. Náš tým hrozil z brejku. Měli jsme dvě tutovky. Branku do poločasu nevstřelil žádný tým. V druhé půlce pokračoval vyrovnaný průběh hry do 60.minuty. Pak našemu týmu došly síly. Projevil se širší kádr soupeře. A začali nás přehrávat a zaslouženě vstřelil 3 branky. Za zmínku stojí bohužel naše střídačka, na které seděli tři borci, kteří měli v součtu věk 137 let. Výborný výkon podal hostující Martin Samborský. U soupeře hrál velmi dobře ve středu hřiště Šebelka (náš skvělý kamarád, kterého máme rádi). Ale naštval nás(sranda). Borci ze Zlatky hráli skvěle, gratulujeme jim, ať se jim daří do dalších.



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - T. Weinhard [-] , J. Lacko [-] , J. Zajíc [-] - M. Král [-] (65. V. Ohnsorg [-] ) , J. Wagner [-] , F. Persán [-] (82. B. Miletić [-] ) , M. Rytíř [-] , M. Štěpánek [-] (37. J. Sláma [-] ) - J. Šebelka [-] , D. Fuciman [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - M. Samborský [-] , M. Sadloň [-] , D. Průdek [-] , J. Komberec [-] - M. Sládek [-] , A. Prokop [-] , J. Havlíček [-] , A. Černý [-] , L. Prokeš [-] - V. Kotalík [-]

ŽK: 84. M. Samborský .
Hráči zápasu: J. Zajíc , J. Šebelka , J. Wagner - M. Samborský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - ČERNÝ Jan, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Na hřišti Zlatky se hraje hodně špatně. Kameňák to nebude mít jednoduchý. Zlatka to doma urve.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích