3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

4.kolo, ČFL B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

VIDEO: Gól jako od Schicka a Zápy porazily béčko Pardubic


Branky


3

Zápy vstřelil v první půli tři branky a jasně si došly pro výhru nad béčkem Pardubic. První branku vstřelil domácí Matějka téměř z poloviny hřiště. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matějka jako Schick

Domácí na svého soupeře vlétli a vytvořili si převahu. Kavalírova šance ještě branku nepřinesla. Ve 12. minutě dostal míč za obranu Kavalír, míč před ním ještě stihl odehrát vybíhající brankář hostů na polovinu hřiště, odkud jej ale dokázal do prázdné branky dostat pohotově a zároveň krásně Tomáš Matějka, 1:0.

 

Pardubice měli v následujících minutách k dispozici několik standardek, ale nevyužily je. Ve 37. minutě bylo na hřišti rušno, protože domácí dostali k dispozici po souboji ve vápně pokutový kop. To se hostům vůbec nelíbilo a protestovali. Sudí Nejedlo však svůj názor nezměnil. Domácí Hron pokutový kop sice neproměnil, ale z dorážky se prosadil Martin Jelínek, 2:0. Ve 45. minutě se po standardní situaci prosadil Kristian Janko, který zajistil domácím pohodový odchod do kabin za stavu 3:0.

 

Teplice snížily, snahu o vyrovnání spláchnul déšť

Hosté chtěli utkání ještě zdramatizovat a to se jim povedlo v 57. minutě, kdy se pěknou střelou z dálky prosadil Vojtěch Sychra, 3:1. Pardubičtí snížením získali naději na lepší výsledek a hnali se do ofenzivy. Jejich snahu ale přibrzdil okolo 70. minuty děšť. I tak si hosté vytvořili několik šancí, kdy jednou dokonce překonali gólmana, ale míč vykopl stoper Duben z brankové čáry. Zápy spoléhaly na brejky, kdy se do jednoho dostal Kavalír, ale netrefil branku. Utkání tak dospělo do konce za stavu 3:1 pro domácí SK Zápy. 

 

Zdroj: Web SK Zápy

Redakčně upraveno.



Sestavy


SK Zápy
K. Hrubeš [-] - L. Koutenský [-] (60. M. Matoušek [-] ) , K. Janko [-] (90. V. Čičatka [-] ) , M. Jelínek [-] , O. Vencl [-] , J. Duben [-] , L. Woitek [-] , T. Matějka [-] (60. P. Putz [-] ) , V. Hron [-] (60. M. Kubů [-] ) , P. Kavalír [-] , J. Eliáš [-]

FK Pardubice B
Š. Hrnčíř [-] - S. Řehák [-] , M. Vít [-] , D. Huf [-] , J. Prosek [-] , P. Kurka [-] , O. Hajník [-] , S. Šimek [-] (77. O. Vítek [-] ) , L. Dufek [-] (77. T. Formáček [-] ) , V. Sychra [-] (77. A. Nemšovský [-] ) , P. Sokol [-]

ŽK: 71. K. Hrubeš , 81. P. Putz , 83. K. Janko - 33. S. Šimek , 36. A. Nemšovský , 44. M. Vít , 86. P. Sokol .
Hráči zápasu: T. Matějka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - SVOBODA Radek, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

3-2

Tip: výhra domácích