Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 17:00

20.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá si nebere servítky, bez ohlédnutí smetla na své cestě za postupem také Lom


Branky


76. M. Stec - 5. D. Sovka , 8. G. Lanfranchi , 20. P. Bernas , 60. D. Sovka (p.) , 75. V. Lafata , 80. G. Lanfranchi
0

Lomu se na jaře nedaří, má problémy snad po všech stránkách a zdá se, že jeho zdánlivé postupové ambice se rozplývají. Pořádně připravit a sejít se v dobré sestavě se domácí tým nedokázal ani na utkání proti Plané, takže byly jeho šance od začátku mizivé. A na zvýšení naděje nepřidal Lomu ani první, ani druhý a ani třetí gól Plané v první polovině. Tedy bylo zkrátka předem rozhodnuto a jednoznačně to potvrdila už první polovina. Planá nakoenc zvítězil 1:6 a na prvním místě opět trochu odskočila zbytku startovního pole. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Planá začala zostra a v Lomu rozhodla už na začátku

Planá byla už od začátku velmi kvalitní a nedala Lomu žádný prostor. Už v páté minutě ho navíc srazil do kolen přesným zásahem Dominik Sovka a o tři minuty déle jej ještě dorazil Giuseppe Lanfranchi. Palná ale tlačila i nadále a bylo jen otázkou času, kdy sítě rozvlní znovu. Další trefa přišla ve dvacáté minutě, když Petr Bernas zvyšoval už na 3:0. Ve zbytku půle se hra trochu uklidnila, Planá zvolnila a jen kontrolovala své vedení, což jí nečinilo žádné problémy, a tak si v poklidu došla za tohoto stavu až k poločasové přestávce. 

Ani suverénní Planá ale výrazného ostrostřelce Lomu neohlídala

Ve druhé půli praktikovala Planá stejný postup, jako v závěru předchozí půle, a tak stále jen v klidu hrála, vytvořila si několik šancí a v podstatě jen čekala na konec utkání. Aby si ale čas trochu ukrátila, tak své vedení ještě párkrát navýšila. Poprvé se trefil díky pokutovému kopu David Sovka a po něm asi v pětasedmdesáté minutě Vojtěch Lafata. Vzápětí se ale ozval také Lom, když Karas rychle rozehrál standartní situaci centrem do vápna, kde se uvolnil Martin Stec, který si zpracoval míč na prsa a zavěsil jej v rychlosti do branky, čímž připravil Švarcbeka o další nulu a stal se tak už desátým v sezóně, kdo rozvlnil plánskou síť. Poslední slovo měla ale beztak Planá. V osmdesáté minutě definitivně poupravil skóre Giuseppe Lanfranchi a utkání tak skončilo 6:1 pro lídra celé soutěže.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich (Sokol Lom u Tachova): Co na to říct? My nechceme postoupit, a tak to teď jen pouštíme, abychom náhodou nemuseli výš (smích). Ne, teď vážně, je to hrůza, nemáme na jaře formu a každý zápas hrajeme v jedenácti lidech, a to je ještě moc. A k zápasu? Tady není, co hodnotit, vyhrál tým, který patří do úplně jiné soutěže. My jsme si vůbec neškrtli, soupeř nás jednoznačně přejel asi stejně, jako skoro každého v soutěži.

FK Planá
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Lom u Tachova
P. Benda [-] - J. Vopalecký [-] , M. Stec [-] , F. Medek [-] , T. Mareš [-] , P. Petráška [-] , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , M. Selzer [-] , M. Kraus [-] (30. D. Roček [-] )

FK Planá
R. Švarcbek [-] - P. Bernas [-] (55. L. Švejda [-] ) , O. Suchý [-] (60. F. Šatra [-] ) , J. Kopča [-] , D. Sovka [-] - T. Böhm [-] (55. P. Ščasnár [-] ) , P. Brožíček [-] , R. Pánek [-] , D. Sovka [-] (55. V. Lafata [-] ) - G. Lanfranchi [-] , T. Vomáčka [-]

Místo: Lom. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Sirový Václav - HORA Jiří (N), LAURENČÍK Štefan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.