3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 13:30

12.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povedený druhý poločas, všechny 3 body zůstávají v Hranicích


Branky


6

V předehrávaném 12. kole 1.B třídy vyzvali fotbalisté z Hranice rezervu Královského Poříčí. Domácí chtěli odčinit těsnou porážku z minulého kola proti nováčkovi z Křižovatky, hráči z Poříčí do Hranic přijeli bojovat o všechny body a potvrdit výhru z minulého týdne proti silnému soupeři z Chyše. Nakonec však hosté domů odjeli s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Urputný boj, spousta běhání, góly žádné.

První půle nebyla pro nezaujatého fanouška kdovíjak strhující, oba týmy nastoupili na poměrně těžkém terénu s bojovným duchem a pořádnou vervou, hra však byla především o osobních soubojích a čekání, kdy jeden, či druhý tým udělá chybu, která by mohla být potrestána. Šance, které si vytvořili jak domácí, tak hosté, gólem neskončily. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu a nic nenasvědčovalo tomu, že by se měly konat gólové hody.

Hraničtí trestali chyby

Druhý poločas začal v duchu, v kterém ten první skončil, a bylo jasné, že celý zápas může záviset na jedné chybě a jednom gólu. Rezerva Královského Poříčí po návratu na trávník působila kompaktnějším a kvalitnějším dojmem, než domácí, ale prosadit se nedokázali. V 58. minutě došlo k velké hrubce při rozehrávce hostů, kterou využil domácí Vojta Horák a skóre se tak poprvé měnilo, Hranice vedli 1:0. Královské Poříčí chtělo okamžitě odpovědět, bylo však znát, že je chyba vedoucí ke gólu značně rozhodila a jejich hra byla mnohem více nepřesná. Hraničtí se postupně ujmuli otěží zápasu a více a více začínali na hosty tlačit. To pramenilo v další chybu, kterou v 70. minutě potrestal se svým povedeným zakončením David Dorotovič a domácí tak vedli již o dvě branky. Od té chvíle již nebylo o vítězi pochyb, a Hranice to i svou převahou na hřišti dávali najevo. Vše stvrdil a zpečetil svým druhým gólem v utkání Vojta Horák, který v 74. minutě uzavřel skóre na 3:0. V zápase se už se víc neudálo a domácí hráči se spolu 80 fanoušky mohli radovat ze zaslouženého vítězství.



Ohlasy k zápasu



Baník Královské Poříčí B
Petr Jankovský (kapitán hostů): Srazili jsme se na kolena vlastními chybami, které soupeř chladnokrevně trestal. Náš dnešní výkon byl velmi špatný, ale teď bude třeba se pečlivě připravit na další utkání, které nás čeká příští víkend v Hazlově.



Sestavy


TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Horák [-] (89. F. Repčík [-] ) , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , K. Mojcher [-] , V. Bárta [-] , M. Hodonický [-] , P. Bárta [-] , L. Houdek [-] , J. Beneš [-] , T. Glazer [-] (27. D. Štugel [-] )

Baník Královské Poříčí B
P. Přibys [-] - P. Havlena [-] , L. Dufek [-] , J. Miksa [-] , M. Klepáček [-] , L. Machala [-] (52. R. Soták [-] ) , P. Jankovský [-] , J. Fišer [-] (27. D. Duzbaba [-] ) , J. Vogl [-] , M. Matta [-] (57. A. Szabo [-] ) , M. Schildbach [-]

ŽK: 69. J. Dorotovič - 74. J. Miksa , 83. M. Schildbach .
Hráči zápasu: V. Horák - M. Klepáček .
Místo: Hranice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: VU David - ŠMAT David, ŘÁDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Nicolas Tůma
Tip experta: remíza

Hranice v minulém kole prohráli s nováčkem, tento víkend si ale budou chtít body zpět a na svém hřišti se jim to částečně podaří. Poříčí se pro mě celkem překvapivě netají ambicemi na postup, ale na tři body to tentokrát nebude. Hranice zvítězí v penaltovém rozstřelu. Po základní hrací době bude platit stav 4:4

Tip: výhra domácích