D. Žitný 30. (p.)
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2020 19:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Role poprvé bodovala a hned za 3 body


Branky


30. D. Žitný (p.) - 21. T. Červík , 77. L. Vítek
9

Hráči rezervy karlovarské Slavie přivítali na svém hřišti poslední celek tabulky Novou Roli a chtěli si připsat další body do tabulky, jenomže houževnatý tým Nové Role byl zásadně proti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padnul gól na obou stranách

Novorolský tým vyrážel na utkání s rezervou karlovarské Slavie značně oslaben, když postrádal svého golmana a tak do branky musel hráč Miroslav Živanovič. Karlovy Vary nevstoupili do zápasu tak aktivně, jak je u tohoto celku zvykem a tak se taktovky chopili hostující fotbalisté, kteří si vytvořili několik zajímavých akcí a hrozili zejména ze standartních situací. Domácí se dostávali do tempa pomaleji, ale také oni měli své náznaky šancí, nicméně se nedařilo dotáhnout žádnou z nich. A tak ve 21. minutě udeřili hosté, když se po parádně zahrané stadartní situaci prosadil Tomáš Červík. Poté se zlepšil pohyb i domácích a výsledkem toho byl odpískán pokutový kop. K penaltě se postavil domácí David Žitný, který srovnal na 1:1. Do konce poločasu už diváci branku neviděli a tak se šlo do kabin za stavu 1:1. 

Nová Role rezervu Slavie přetlačila

Do druhé půle vstoupili oba týmy opatrně, vědělo se, že kdo první udělá chybu, bude už jen těžko dohánět ztrátu v takto náročném zápasu. Své šance si vytvářely oba celky. Mírně navrh měla hostující Nová Role, která využívala zejména svých zkušeností a hrála tak, jak potřebovala. Mladým hráčům Karlových Varů se tolik nedařilo. V 73. minutě utkání přišel zkrat v podání Rostislava Kilyka, který se nechal vyloučit a to ovlivnilo další vývoj zápasu. Hráči Nové Role na nic nečekali a vrhli se do útoku. V 77. minutě se dočkali odměny v podobě gólu, který obstaral Leoš Vítek. Domácí se pak ještě pokusili o srovnání, ale brzdila je velká nepřesnost jako prakticky po celý zápas. Nová Role si tak připsala premiérové 3 body a dýchá se jí o něco lépe.



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Karlovy Vary B
FC SLAVIA Karlovy Vary: David Žitný, obránce: Do zápasu jsme vstoupili špatně. Měli jsme mnoho ztrát, mnoho nevynucených chyb a nechali jsme hrát soupeře, který hrozil hlavně po stadartkách, které nás přišli draho. Nutno říci, že v tomto zápase jsme si body nezasloužili. Je to škoda vlastními chybami jsme se připravili o bodový zisk.




Sestavy


FC Slavia Karlovy Vary B
V. Bláha [-] - P. Gabriel [-] (60. D. Šimek [-] ) , R. Kilyk [-] , O. Harasiewicz [-] , J. Mašata [-] , J. Prágr [-] (60. K. Sedlak [-] ) , D. Žitný [-] , O. Shorný [-] , M. Očko [-] , M. Gruber [-] , L. Chomát [-]

FK Nová Role
M. Živanovič [-] - L. Vítek [-] , T. Chlup [-] (68. T. Košťál [-] ) , T. Červík [-] , D. Sliško [-] , M. Šourek [-] (90. D. Heřman [-] ) , M. Černý [-] , V. Dorunda [-] , T. Kvapil [-] , D. Vondra [-] , N. Duong [-]

ŽK: 44. J. Mašata , 89. L. Chomát - 69. T. Červík . ČK: 73. R. Kilyk .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: FURIŠ Adam - COUFAL Jaroslav, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Lukáš Merkl

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra domácích

Domácí vyhrají s přehledem 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích