4:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2020 18:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek urval 3 body s Novou Rolí


Branky


35. J. Schlosser , 69. O. Šupík (p.) , 74. O. Šupík , 89. J. Jílek - 23. T. Košťál , 52. M. Černý
5

Nejdek nakonec bral všechny body poté, co dvakrát dotahoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj o každý centimetr

Do utkání hráči nastoupili za vytrvalého deště. Z počátku tedy hra nebyla úplně přesná. Oba týmy bojovali s nepřesnou kombinací. Domácí sice drželi více míč na svých kopačkách, ale byli to právě hosté, kteří z rychlých protiútoků dokázali připravit zajímavé šance. Ve 23. minutě po další ztrátě nejdeckých na půli hřiště se míč odrazil do běhu hostujícímu Košťálovi a ten si už v samostatném úniku věděl rady. Ráz hry se neměnil. Nová Role pečlivě bránila své pozice a herně lepší Nejdek se pokoušel dobývat do pokutového území. Ve 35. minutě se domácí dočkali srovnání, když krásnou přízemní střelou srovnal Jiří Schlosser. Za stavu 1:1 se odcházelo následně i do kabin.

Trpělivost a vůle přinesla Nejdku vítězství

Do druhé půle se umoudřilo počasí. Šlo to znát i na hře, která byla o něco přesnější. Obrázek hry zůstaval nadále stejný. Domácí měli více míč na svých kopačkách a snažili se docílit branky. Avšak opět to byli hosté, kteří se dostali do vedení, když v 52. minutě po skrumáží ve vápně Nejdku se nejlépe zorientoval Martin Černý a hlavou poslal míč do sítě. Nejdečtí znovu museli dotahovat. Nebylo to vůbec nic jednoduchého. Zodpovědně bránící novorolští hráli bojovně a týmově. Až v 69. minutě se dopustil hostující hráč penaltového zákroku. Penalty se chopil domácí Šupík a s přehledem srovnal na 2:2. V 74. minutě strhnul vedení na stranu Nejdku opět Ondřej Šupík. Po krásném uvolnění dokázal propálit hostuujícího golmana. Nová Role se nevzdala a zkoušela ještě s vývojem hry něco udělat. Nejdek si už však své vedení pohlídal a navrh v 89. minutě stvrdil vítězství domácích Jakub Jílek. Nejdek tedy vyhrál 4:2 a po dovou zápase má na kontě 6 bodů. 



Ohlasy k zápasu


FK Nejdek
FK Nejdek: Zbyněk Draxal, obránce: Do Nejdku přijela k derby dobře připravená Nová Role, utkání mělo očekávaný scénář, domácí tým držel častěji míč, ale, hosté podnikali velmi nebezpečné protiútoky. Během utkání se i díky nim dostali dvakrát do vedení, domácímu týmu se v poslední půlhodině podařilo utkání už v druhém zápasu po sobě výsledkově otočit. Jsme vděční za vítězství, všichni ale cítíme, že tým má kvalitu na lepší představení. Děkujeme za skvělou návštěvu v netradičním času a uplakaném počasí, vidět plnou tribunu už během rozcvičky je pro nás odměna.

FK Nová Role
FK Nová Role: Michael Karlík, obránce: Přijeli jsme do Nejdku s cílem hrát ze zabezpečené obrany a těžit z rychlých protiútoků. V první půli se nám to dařilo, měli jsme několik slibných příležitostí a vstřelili jsme vedoucí branku. Nejdek sice držel míč, ale šancí měl minimum. Ve druhé půli se hrálo stejně s tím rozdílem, že jsme si už nevytvářeli tolik šancí. I tak jsme se dostali do vedení. Já sám jsem pak měl obrovskou šanci, avšak minul jsem, což možná i rozhodlo. Poté přišel podle mě kontroverzní výrok sudího, který nařídil pokutový kop. Podle mě měl být nařízen pouze volný přímý kop. Pak přišel gól na 3:2 po slušné akci Nejdku. My už jsme se bohužel na víc nezmohli. Nakonec tedy konečný výsledek byl 4:2, ale myslím, že v tomto zápase jsme sahali po bodech.



Sestavy


FK Nejdek
J. Irlbek [-] - D. Halapej [-] , J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , F. Neudert [-] , O. Šupík [-] , T. Pilař [-] , P. Ševčík [-] , J. Rutrle [-] , A. Mandous [-] , F. Rutrle [-] (61. M. Šilhan [-] )

FK Nová Role
J. Latislav [-] - T. Košťál [-] (27. T. Chlup [-] ) , M. Karlík [-] , D. Hájek [-] , L. Hájek [-] (80. M. Živanovič [-] ) , T. Červík [-] (80. N. Duong [-] ) , D. Heřman [-] , M. Černý [-] , P. Čečák [-] , D. Vondra [-] , D. Hegenbart [-]

ŽK: 41. A. Mandous , 80. P. Ševčík - 49. M. Karlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Talpáš Petr - PACHTOVÁ Michaela, JATI David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Filip Halapej
Tip experta: výhra domácích

Nejdek-Nová Role 5:1.
Jako Nejdečák samozřejmě věřím domácím, kteří to na domácím hřišti umí. Nejdek potvrdí roli favorita vyhraje větším rozdílem. Nové Roli totiž mají co vracet, protože v přípravě odjeli poraženi.

Tip: výhra domácích