2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 12:30

5.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cenné vítězství si připisuje Hazlov


Branky


12

Dva celky se čtyřmi body, tedy dva celky tápající na spodu tabulky 1.B třídy Karlovarského kraje, se utkaly v rámci 5.kola, kdy domácí FC Jiskra Hazlov hostila tým TJ Jiskra SU Hranice. Těžko se před zápasem určoval favorit, Hazlovští však měli přeci jen výhodu domácího pažitu, kterou chtěli zužitkovat. Hojná divácká účast slibovala skvělou atmosféru. Vše důležité se stalo v prvních 30. minutách

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle o všem rozhodla

Do brány domácích musel nastoupit Petr Repčík, fotbalista, který si dva roky nekopl do balónu, což byla první starost pro domácí a využitelná šance pro hosty. Ovšem byli to Hazlovští, kdo vsítil první branku. V 10. minutě dostal Zdeněk Bartošek krásný centr a jeden na jednoho s brankářem si poradil znamenitě, domácí vedli 1:0. Domácí byli i nadále o něco aktivnější a tvořili si šance, žádnou se jim však nedařilo proměnit v branku. A tak přišlo ve 25. minutě vyrovnání. Nerozhodný stav však netrval dlouho, a byli to opět domácí, kdo si uzmul vedení. Ve 30. minutě byl v pokutovém vápně jednoznačně faulován Martin Jurky a k exekuci pokutového kopu se postavil Zdeněk Bartošek, který se nemýlil a svou druhou brankou v utkání vrátil vedení na domácí stranu. Domácí si vytvořili ještě několik šancí, Bartošek i Jurky se ocitli sami před brankářem, ale ani jeden z nich pro domácí nedokázal rozvlnit síť potřetí. Do šaten se tak šlo za stavu 2:1 a zdaleka nic nebylo rozhodnuto.

První branka domácích, v akci Zdeněk Bartošek

Změna skóre však již nepřišla

Ve druhém poločase byl k vidění vyrovnaný fotbal, který byl hlavně o bojovnosti. Hazlovští si především hlídali vydřené vedení a Hranickým se nedařilo najít skulinku v obraně, kterou by mohli využít ke srovnání stavu. Hra citelně přitvrdila a oproti první půli, kdy nebyla udělena jediná karta, se ve druhé žlutilo celkem hojně. První dostal v 60. minutě domácí a vystřídavší Michal Tuček, který byl na hřišti pouhých sedm minut. V 66. minutě rozdělil hlavní sudí po jedné žluté kartě na obou stranách. U hostů to byl František Koubek a u domácích Václav Strnad, který se rozhodl svého střídajícího kolegu překonat a žluté varování viděl po necelé minutě pobytu na hřišti! Pak už se proti pravidlům se žlutým trestem provinili jen hosté, v 77. minutě Marek Hodonický a o pouhou minutu později hostující kapitán Miroslav Čerňanský. Nic z toho už však ke změně skóre nevedlo a domácí Hazlov si tak připsal velice důležité tři body do tabulky.

 

Radost Hazlovských po vydřeném vítězství

 



Ohlasy k zápasu


FC Jiskra Hazlov
Zdeněk Bartošek (hráč domácích): Dnes jsme měli určitě více ze hry, byli jsme aktivnější a předvedli jsme kvalitnější výkon. Mrzet nás můžou pouze nevyužité šance. Snad na výhru dokážeme navázat v dalším kole.




Sestavy


FC Jiskra Hazlov
P. Repčík [-] - Z. Bartošek [-] , P. Fuxa [-] , F. Fuxa [-] (66. V. Strnad [-] ) , D. Škvor [-] , V. Strnad [-] , M. Jurky [-] (53. M. Tuček [-] ) , F. Mezera [-] , M. Hlivjak [-] , J. Vališ [-] , R. Nožina [-]

TJ Jiskra Sklo Union Hranice
M. Piner [-] - V. Bárta [-] (15. F. Šulák [-] ) , J. Dorotovič [-] , D. Dorotovič [-] , M. Hodonický [-] , A. Houdek [-] , M. Čerňanský [-] , Z. Brožek [-] , D. Štugel [-] , F. Koubek [-] , T. Glazer [-] (75. S. Nováček [-] )

ŽK: 60. M. Tuček , 66. V. Strnad - 66. F. Koubek , 77. M. Hodonický , 78. M. Čerňanský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - LHOTKA Jindřich, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

David Křížek

Expert: Sebastian Linhart
Tip experta: remíza

Bude to vyhrocene malé derby. Bude k vidění emotivní zápas. Oba týmy se umí vyhecovat a v tomto utkání to bude třeba. Myslím že, bude k vidění velký počet žlutých karet a určitě padne i nějaká červená. Myslím si, že to bude vyrovnaný zápas a o konečném výsledku rozhodnou penalty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů