3:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 13:00

4.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žandov se vrací domů pouze s bodem


Branky


10

Na půdu domácího Baníku Habartov zavítali borci z TJ Sokol Dolní Žandov. Oba celky se doposud v sezóně trápí, Habartovští si v minulém kole připsali svou první výhru a první tři body, Žandovští měli po třech utkáních body tři a hlavně od nich se očekávalo mnohem více. Mají však o zápas méně, kvůli situaci kolem nemoci Covid-19 se musel zápas s Bukovany z minulého týdne odložit. Maximální možný počet 50 diváků si našel za deštivého počasí cestu na tribuny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Úvod zápasu patřil především hostujícímu týmu, v úvodních minutách více drželi balon a dostávali se i do zajímavých šancí. První gólovka přišla po čtvrthodině, kdy šel Žandovský Lukáš Bátovský sám na brankáře Rozmahela, ale domácí golman podržel svůj tým. I další velká šance patřila Bátovskému, který tentokrát trochu z úhlu nebezpečně zakončoval levou nohou. I tentokrát ale souboj lépe zvládl Rozmahel. Pak už se více osmělili i domácí. Na hranici vápna se sám zjevil habartovský útočník, ale parádní zákrok přidal i brankář hostů a zároveň kapitán Tomáš Rada. V další příležitosti domácí dokonce obešli brankáře, ale klička byla příliš dlouhá a k přímému ohrožení branky nedošlo. I přes poměrně hodně vyložených šancí, první poločas branku nepřinesl. Diváci se ale určitě nenudili.

V druhé půli se děly věci

Úvod druhé půle byl zase v režii hostů. Hned minutu po půlce se do úniku dostal Bátovský, na vápně se skvěle zbavil obránce, ale ve skluzu zakončoval těsně vedle. Pak už následovala první gólová akce. Tomáš Kuvík dostal přihrávku za obranu a z mírného úhlu  přesně zakončil na zadní tyč. Inkasovaná branka probrala domácí. Ti v dalších minutách byli aktivnějším a lepším týmem. Dostávali se k velkému množství standartních situací. V 53. minutě jednu dokázali využít. Nikdo z hostů si nedokázal pohlídat ostrý náběh domácího kapitána Lukáše Tamajky a ten byl o chviličku dřív u balonu než gólman Rada a hlavou srovnal stav zápasu. Chvíli poté mohl jít Habartov do vedení. Na penaltě byl osamocený domácí útočník, ale toho fantasticky vychytal Rada. Chvíli poté opět úřadoval Rada, když po rohovém kopu zlikvidoval hlavičku z bezprostřední blízkosti. V 75. minutě už byl ale krátký. Na levém rohu velkého vápna se výborně uvolnil střídající Daniel Houdek a tvrdou ranou pod břevno převážil misky vah na stranu domácích. Hosté poté více otevřeli hru a pokoušeli se o vyrovnání. Nicméně žádnou velkou šanci se nedařilo vytvořit. Vyrovnat mohl Dan Tunder, který po přímáku z třiceti metrů mířil velmi přesně, ale v poslední chvíli se míči postavila do cesty ruka domácího gólmana. Pět minut před koncem se ale Žandov přeci jen dočkal. U pravé lajny napřáhl, nejspíše k centru, Tomáš Kuvík a jeho padající list zapadl přesně za zadní tyč domácí svatyně a svou druhou brankou utkání tak srovnal stav na 2:2. To byla také poslední zajímavá akce zápasu. O tom, který z týmů si odnese druhý bod, tak musely rozhodnout až pokutové kopy.

Devět z desíti penalt proměněno

Penaltu po penaltě proměňovali jak domácí, tak hosté, a za stavu 5:4 pro Habartov se k poslednímu pokusu postavili hosté, a ti svůj pokus neproměnili. Druhý bod tak zůstává doma Habartovským.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Habartov
Artur Radimerský: Dnes to bylo hodně o bojovnosti, naštěstí nás podržel gólman, když to bylo potřeba a jsme moc rádi, že ze zápasu bereme alespoň dva body.

TJ Sokol Dolní Žandov
Míra Daněk (kapitán hostů): Absence na zápas už byla klasicky velká, ale přesto jsme měli aspoň třináct lidí. První poločas jsme mohli v klidu vyhrát rozdílem dvou, tří gólů a nejspíš by bylo po zápase. Naopak v druhém poločase jsme mohli v klidu o několik prohrát. Několikrát nás fantasticky podržel brankář. V naší situaci je bod bohužel málo, ale vzhledem k průběhu zápasu a tomu, že ještě pět minut před koncem jsme prohrávali asi spravedlivý výsledek. Škoda, že se nepodařilo urvat alespoň ten druhý bod.



Sestavy


TJ Baník Habartov
D. Rozmahel [-] - L. Nýdl [-] (30. V. Tichý [-] ) , D. Dlábik [-] , P. Formánek [-] , A. Radimerský [-] (71. P. Müller [-] ) , M. Janík [-] , M. Tancl [-] , J. Křepela [-] , P. Müller ml. [-] (58. D. Houdek [-] ) , L. Tamajka [-] , L. Lukeš [-]

TJ Sokol Dolní Žandov
T. Rada [-] - J. Kič [-] , M. Setnička [-] (70. D. Kutil [-] ) , L. Hladký [-] , D. Mašek [-] , L. Bátovský [-] , T. Kuvík [-] , J. Rada [-] (30. M. Kič [-] ) , T. Setnička [-] , P. Tunder [-] , D. Tunder [-]

ŽK: 55. J. Křepela , 81. D. Houdek - 75. P. Tunder .
Hráči zápasu: D. Rozmahel - T. Kuvík , T. Rada .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - GARDOŠ Jiří, BOTOŠ Robert.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Míra Daněk
Tip experta: výhra hostů

Na zápas opět bude několik absencí, ale už to nebude tak markantní. Domácím zase bude chybět klíčový útočník. Myslím, že v zápase moc gólů nepadne a pokud si dokážeme pohlídat nebezpečné domácí standartky odvezeme si tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů