6:2
(4:1)
43. D. Toth
78. T. Tauc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 10:30

3.kolo, Karlovarský | 1.B třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše převálcovala Aš a drží si skvělou domácí bilanci


Branky


7. M. Dorňák , 13. D. Michel , 14. E. Laurich , 36. J. Velek (p.) , 71. E. Laurich , 88. J. Velek (p.) - 43. D. Toth , 78. T. Tauc
12

Na hřiště domácí Chyše zajížděli z daleka hráči z TJ Jiskra SU Hranice, kteří měli před zápasem o tři body více, než domácí. Ti však měli z domácích zápasů skóre 19:2 a tak do utkání určitě nevstupovali v roli outsidera. Na zápas o šest bodů se přišla podívat stovka diváků.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na nic nečekali

Svou dominanci v domácích zápasech potvrdila Chyše hned v první čtvrthodině utkání. V 6. minutě se trefil Miroslav Dorňák a otevřel tak skóre, ve 13. minutě ho napodobil Daniel Michel a jen o minutu později zvyšoval již na 3:0 Erik Laurich. Bez větší nadsázky tak můžeme říct, že první patnáctiminutovka rozhodla celé utkání. Další rána pro hosty přišla ve 36. minutě, z pokutového kopu se prosadil Josef Velek. Hostující Aš si šance tvořila spíše sporadicky, avšak když už si nějakou vypracovala, bylo z toho velké nebezpečí. Domácí ale měli oporu v bráně, kde chytal skvělý David Metlička, který hostům zmařil jasnou tutovku a poradil si i s kvalitně zahraným přímým kopem. Aši se přeci jen podařilo do poločasu snížit, ve 43. minutě se prosadil obávaný kanonýr Dominik Toth. Do šaten tak šli domácí s vedením 4:1.

 

Červená karta a stvrzení vítězství.

Pokud si hosté drželi naději na srovnání zápasu, tak zmizela v 64. minutě, kdy za nevybíravou kritiku rozhodčího viděl Dominik Toth druhou žlutou kartu v utkání a opustil předčasně hrací plochu. Domácí potom navýšili své vedení v 71. minutě, svou druhou branku v utkání vstřelil po rychlé a pohledné kombinační akci Erik Laurich. Ještě jednou se hostům povedlo snížit, v 78. minutě se o to postaral Tomáš Tauc, ale na víc se už hráči Aše nezmohli. Tečku za utkáním tak udělal Josef Velek, který v 88. minutě proměnil pokutový kop a svou druhou brankou v zápase stanovil konečné skóre na 6:2 pro domácí Chyši. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše
Adam Vála (hráč domácích): Do utkání s Aší jsme vlétli jako uragán, brzy jsme si vypracovali poměrně slušné vedení. Hosty jsme do šancí nepouštěli, a když už jsme je pustili, tak nás podržel výborný David Metlička. Myslím, že se celý zápas hrál v naší režii a doufám, že na náš dnešní povedený výkon navážeme příští víkend v Hranicích.




Sestavy


TJ Sokol Chyše
D. Metlička [-] - V. Dvořák [-] (80. J. Hanzlíček [-] ) , J. Velek [-] - M. Bouška [-] (46. M. Varga [-] ) , J. Lavička [-] , A. Vála [-] - D. Michel [-] (90. M. Pašek [-] ) , M. Dorňák [-] - E. Laurich [-] , J. Krejčí [-] (56. J. Kratochvíl [-] ) , J. Chára [-]

TJ Jiskra Aš
V. Hrabčák [-] - D. Toth [-] , J. Brož [-] , B. Milata [-] (78. J. Wiesenganger [-] ) , T. Tauc [-] , A. Šibal [-] (46. M. Sekáč [-] ) , D. Draksl [-] , J. Jarausch [-] , W. Skwierawski [-] (62. M. Kohuťár [-] ) , T. Sčasný [-] , J. Šeffl [-] (37. V. Rádl [-] )

ŽK: 44. M. Bouška - 41. J. Jarausch , 52. D. Toth . ČK: 64. D. Toth .
Hráči zápasu: D. Metlička .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Hrnčál Jiří - GARDOŠ Jiří, BALHAR Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, eSport, Hráč - TJ Spartak Chodov | Karlovarský | Sokolov

Tip: výhra hostů

David Křížek

Expert: Artur Radimerský
Tip experta: remíza

Oba týmy jsou na tom podobně, jak do kvality, tak do umístění tabulce. Podle mě remíza.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů