Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

5.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejdek neobstál na půdě Žlutic


Branky


11

Fotbalisté FK Nejdek zavítali na půdu Žlutic, kterým se v minulých zápasech zas tolik nedařilo a chtěly svého soka zaskočit a to se jim povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Do Žlutic přijel zatím druhý tým tabulky Nejdek, který si přál udržet se, co nejblíže vedoucímu Královskému Poříčí. Naopak domácí Žlutice se pohybovaly v dolních patrech tabulky, takže Nejdek se zdál býti favoritem. Zápas od úvodu vypadal lépe pro nejdecký tým, který diktoval tempo hry a dostával se více do šancí. Hosté šli také rychle do vedení, když se v 10. minutě prosadil Ondřej Šupík a vše tak nasvědčovalo tomu, že Nejdek bude dominatnější po celý zápas. Postupem času si nejdečtí vytvořily ještě další příležitosti, které však proměnit nedokázali. Naopak Žlutice z první střely na branku vytěžily maximum, když se ve 43. minutě prosadil domácí Petr Krejza. Do kabin se tak šla za stavu 1:1.  

Efektivita byla na straně domácích

Efektivita ve druhé půli patřila jednoznačně domácím, kteří vyškolili Nejdek v proměňování šancí. Zkázu hostujícího celku započal ve 46. minutě Jakub Křížek, který z první vážné situace ve druhé půli vystřelil vedení žlutickému týmu. Další gól přišel v 57. minutě, když se po krásné přihrávce za obranu prosadil Václav Černý. Čtvrtý hřebík do rakve přidal opět Jakub Křížek, který zvýšil už na 4:1. Nejdek opařený z vývoje zápasu se už na velký odpor nezmohl. Své šance si ještě vypracoval, ale skórovat už nedokázal. Žlutice si tedy připsaly skalp druhého týmu tabulky, naopak na nejdecké straně šlo znát velké zklamání.



Ohlasy k zápasu



FK Nejdek
FK Nejdek: Zbyněk Draxal, obránce: Áčko dnes bylo vzhledem k postavení v tabulce papírový favorit a v prvním poločasu tuto roli plnilo. Relativně snadno se dostávalo do šancí, šlo rychle do vedení, Filip Neudert trefil tyč a do poločasu si připsalo další tři gólové příležitosti. Domácí vyrovnávali ve 43. minutě svou první střelou na nejdeckou branku, když domácí krásně trefili přímý kop. Ve druhém poločasu dali domácí hostům lekci z jednoduchosti, bojovnosti a hlavně produktivity, když proměnili prakticky každou příležitost. Nejdečtí už připisovali jen šance, nikoliv góly. Zklamání po utkání bylo veliké.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - A. Čech [-] , J. Křížek [-] , L. Slivčák [-] , V. Černý [-] , J. Píša [-] , P. Janoušek [-] , M. Ažaltovič [-] , D. Eberl [-] , P. Krejza [-] , J. Pěnkava [-]

FK Nejdek
J. Irlbek [-] - A. Mandous [-] , J. Schlosser [-] , J. Jílek [-] , F. Neudert [-] , J. Jílek [-] , T. Pilař [-] , J. Borůvka [-] , Z. Draxal [-] , J. Rutrle [-] , O. Šupík [-]

Počet diváků: 49. Rozhodčí: Peschel Filip - PROCHÁZKA Jaroslav, ŠKARDA Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Matyáš Maršík
Tip experta: výhra hostů

Nejdek potvrdí roli favorita a vyhraje 0:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů