4:2
(2:0)
87. V. Altman (p.)
88. F. Eschler
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 16:30

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo doma porazilo FC Cheb


Branky


5. J. Vican , 17. P. Šebl , 51. B. Rychna , 84. P. Šebl - 87. V. Altman (p.) , 88. F. Eschler
10

Nové Sedlo potvrdilo roli mírného favorita a zapsalo 3 body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí zvládli vstup

Novému Sedlu se vydařil vstup do utkání, když se lépe zžili s terénem a využili i domácího prostředí, protože už v 5. minutě se dostal ke střele Josef Vican a poslal tak domácí do vedení. Nápor domácích nepolevoval a ti se stále tlačili do zakončení. Rozdíl byl hlavně v rychlosti. V té domácí dominovali a naopak hosté měli problémy s rychlými výpady domácích. V 17. minutě tak přišel druhý gól domácích, který obstaral Patrik Šebl. I vlivem těžkého terénu poté zápasové tempo opadlo a hra se výrazně zpomalila. Do konce první půle už nepřišla žádná změna skóre a tak do kabin se šlo za stavu 2:0.

Domácí si pohlídali vítězství

Do druhé půle opět vstoupili lépe domácí. V 51. minutě přidal již třetí gól Bedřich Rychna, který tak uklidnil úplně domácí borce a ti si šli za vítězstvím. Poté bylo k vidění několik šancí na obou stranách, ale dosti šancí skončilo špatnou finální přihrávkou nebo zafungovala obrana. Až v posledních minutách utkání se zápas dostal do většího tempa, když padly ještě 3 góly. V 84. minutě to byl opět Patrik Šebl, který druhým gólem v utkání zvyšoval už na 4:0. Poté se o slovo přihlásili hosté. Jmenovitě v 87. minutě Václav Altman, který snížil z pokutového kopu na 4:1. V 89. minutě pak přidal druhý gól Chebu František Eschler. Bohužel to Chebu na víc než zdramatizování výsledku nestačilo a tak odjeli z Nového Sedla s nepořízenou. Naopak domácí si připsali důležité 3 body.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Union Nové Sedlo
TJ Baník Union Nové Sedlo: Milan Kubelka, asistent trenéra: Do zápasu jsme vstoupili výborně. Nedávali jsme soupeři moc prostor k rozletu a naopak my sami jsme dokázali dát dva góly. Poté jsme bohužel ustoupili od rychlosti a agresivity, což se projevilo zejména na konci druhé půle, když hosté zkorigovali stav. Nicméně 3 body doma se cení.




Sestavy


TJ Baník Union Nové Sedlo
R. Rychna [-] (75. P. Svitok [-] ) - P. Wýstrach [-] , D. Patera [-] (58. K. Kalina [-] ) , O. Parth [-] , P. Macák ml. [-] (54. R. Faber [-] ) , R. Kaňok [-] , P. Karásek [-] , B. Rychna [-] , P. Šebl [-] , L. Macák [-] , J. Vican [-]

FC Cheb
F. Větříček [-] - M. Skřivánek [-] , V. Šiman [-] (24. V. Holakovský [-] ) , J. Vondrášek [-] , P. Sedlák [-] (69. T. Bui [-] ) , F. Eschler [-] , P. Botev [-] , J. Zeman [-] , V. Altman [-] , P. Kohout [-] , J. Kerďo [-] (80. L. Sahaj [-] )

Počet diváků: 20. Rozhodčí: Aubrecht Jan - HÁNYŠ Martin, FURIŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Ondřej Šmejc
Tip experta: výhra domácích

Domácí potvrdí lepší formu a vyhrají 3:0.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích