Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2020 15:00

4.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Františkovy Lázně porazily Lokomotivu


10

Do Františkových Lázní se vydala karlovarská Lokomotiva a toužila po dalších bodech, nicméně domácí nakonec brali všechny 3 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólově lepší půle pro Frantovky

Deštivá a chladná sobota nebyla úplně nejlepším fanouškem dobrého fotbalu, ale borci z obbou táborů se s tím popasovali víc než dobře. Už od úvodu bylo vidět na obou týmech velké zaujetí pro hru. V 11. minutě otevřel skóre Jinřich Eisenreich, který využil parádní kombinace svého celku a střílel zcela osamocen na úrovni velkého vápna. Poté se o slovo přihlásili také hosté, kteří si vytvořili několik nadějných šancí na srovnání stavu. Ovšem byli to domácí, kteří opět udeřili. Ve 24. minutě se prosadil opět domácí kapitán Jidřich Eisenreich, který napálil míč z dobrých 20 metrů nechytatalně k pravé tyči golmanovi branky. Pomyslné štěstí možná scházelo Lokomotivě v zakončení, protože šancí na snížení či dokonce vyrovnání bylo opravdu mnoho. Nicméně za stavu 2:0 pro domácí celek se odcházelo do kabin.

Domácí vítězství udrželi

Do druhé půle vstoupila o poznání lépe Lokomotiva, když už ve 47. minutě snižoval Jidřich Tulák, který se ocitl nekrytý sám ve vápně a svou utaženou střelou pod břevno se nemýlil. Poté měla více navrh Lokomotiva, ale trestuhodné zahazování šancí brzdilo jejich dobrý výkon. Nicméně i domácí dokázali hrozit a byli nebezpeční. Jako správný kapitán a lídr týmu to vzal na sebe opět Jindřich Eisenreich, který v 75. minutě utkání zkompletoval hattrick a dal tak důležitou branku na 3:1. Lokomotivu to však nezlomilo a v 79. minutě se prosadil Patrik Bílý, který využil chybné rozehry domácího mužstva. Následný tlak už gól nepřinesl a tak Lokomotiva podlehla Františkovým Lázním výsledkem 3:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva Karlovy Vary
TJ Lokomotiva Karlovy Vary: David Malcát, obránce: Do zápasu jsme nevstoupili dobře dostali jsme 2 góly během 20 minut. Měli jsme sice mnoho vyložených šancí, ale bohužel jsme neměli obuty střelecké kopačky. Výsledkem je konečná prohra a je to škoda, v tomto zápase to bylo minimálně na bod.



Sestavy


FC Františkovy Lázně
M. Heller [-] - J. Eisenreich [-] , O. Maryška [-] (70. M. Lukáč [-] ) , L. Hajmacher [-] (92. M. Pobjecký [-] ) , L. Lávička [-] , L. Hibler [-] , K. Biháry [-] , F. Desort [-] , M. Haberle [-] , D. Ščislák [-] , M. Haberle [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Novotný [-] - F. Jílek [-] , R. Kolář [-] , J. Tulák [-] (74. D. Shorný [-] ) , M. Šiška [-] , R. Riedl [-] (46. P. Bílý [-] ) , D. Žinčák [-] , D. Schönwalder [-] , D. Matejka [-] (74. J. Richter [-] ) , J. Kolář [-] , D. Malcát [-]

Počet diváků: 45. Rozhodčí: Godža Ladislav - MAKOVEC Lukáš, MAKOVEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Ondřej Šmejc
Tip experta: výhra hostů

Lokomotiva prokáže své kvality a vyhraje 1:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů