3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

2.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín doma zdolal Žlutice


Branky


11

Do Hroznětína zavítali hráči Žlutic a k vidění byl zajímavý zápas, který nakonec lépe vyzněl pro domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil domácímu Hroznětínu

Souboj dvou týmu, které se pohybují spíše na chvostu tabulky sliboval zajímavou podívanou. Těžko se dalo říci, kdo na hřiště bude více dominantním týmem. Za lepší konec to vzali hráči domácího celku, kteří hráli zodpovědně ze zadu a naopak dopředu byli nebezpeční. To se úplně nedalo říci o hostech, kteří tak nebezpeční dopředu nebyli. Tempo hry tedy gradovalo až v druhé části první půle. Skóre otevřel v 31. minutě Jan Eret, který dokázal překonat brankáře hostujících Žlutic. Nutno říci, že hostující brankář utržil při zákroku grimasu v oblasti brřicha a hostující tým se dožadoval neuznání branky, nestalo se a domácí vedli 1:0. O 7 minut pezději bylo pro domácí ještě veseleji, když přímý volný kop krásně proměnil Jakub Vodrážka a dal svému týmu náskok dvou gólů. Tento stav do půle již vydržel.

Vyrovnaná druhá půle

Do druhé půle Žlutice přidali na důrazu a šlo znát, že hra se vyrovnala. Oba týmy si dokázali vytvořit pár slibných příležitostí. Nicméně ujala se až akce z 61. minuty, kdy domácí po kombinaci na vlastní půli, trpělivě čekali na skulinu v obraně, která následně přišla a tak se  krásným pasem za obranu Žlutic prezentoval záložník domácích, který našel přesně Daniela Ondráčka a ten překonal brankáře hostí potřetí. Hosté odpověděli o 5 minut později, když se po pohledné narážečce prosadil hostující Petr Krejza, který snížil z pohledu hostů na 1:3. Poté si už však domácí brejkové situace hostí pohlídali a zkušeně si došli pro 3 body, které znamenaly první výhru v nové sezóně a odražení se ze dna tabulky. Žlutičtí drží se ziskem 4 bodů 10. místo.



Ohlasy k zápasu



FK Sokol Žlutice
FK Sokol Žlutice: Milan Ažaltovič, obránce: Přijeli jsme do Hroznětína s cílem bodovat. První půli měli lepší domácí, sice první gól byl sporný a dle mého soudu neměl platit, nicméně musím uznat, že domácí byli lepší. Ve druhé půli jsme zlepšili pohyb, ale bohužel na více než na stav 3:1 to nestačilo.



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
J. Rams [-] - J. Vodrážka [-] , V. Klauz [-] , M. Burkyt [-] , J. Eret [-] (79. T. Koch [-] ) , D. Horvát [-] (90. M. Pokrupa [-] ) , J. Klas [-] , D. Zburník [-] (37. M. Čižnár [-] ) , R. Kalán [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-]

FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] (80. Š. Kvasnička [-] ) - J. Píša [-] , J. Křížek [-] (80. F. Kubka [-] ) , P. Krejza [-] , D. Eberl [-] , L. Slivčák [-] , V. Černý [-] , L. Melnyk [-] (67. M. Hrachovec [-] ) , P. Janoušek [-] (76. M. Sivák [-] ) , M. Ažaltovič [-] , J. Pěnkava [-]

ŽK: 69. J. Eret , 71. D. Horvát , 87. J. Vodrážka - 37. D. Eberl , 54. M. Hrachovec , 86. M. Sivák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Godža Ladislav - KLEPÁČEK Marek, CHRÁSTECKÝ František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Miroslav Očko
Tip experta: remíza

Očekávám vyrovnané utkání s konečným výsledkem 1:1.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů