Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 17:00

12.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoká přestřelka vyzněla nakonec lépe pro Lokomotivu Karlovy Vary


Branky


25. J. Píša (p.) , 56. A. Čech , 84. J. Křížek - 8. M. Šiška , 12. J. Tulák , 42. D. Shorný , 72. J. Tulák , 77. D. Shorný , 90. F. Jílek
6

Souboj nahoru dolů. Takto by se dal charakterizovat zápas Žlutic a Lokomotivy. Velké množství šancí a velký příděl gólů. To vše čekalo na diváky, kteří dorazili na žlutický stadion.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní část patřila Lokomotivě

Do Žlutic zavítala karlovarská Lokomotiva, která po prvním kole neměla na kontě ani bod. Domácí si přivezli cenný bod z Chebu. Dalo se tedy čekat zajímavé utkání. Úvod jednoznačně vyšel Lokomotivě, když už v 8. minutě poslal hosty do vedení Michal Šiška. Hlad po vítězství čišil více z hráčů hostojící Lokomotivy. Netrvalo dlouho a po další hezké akci zvyšoval gólem na 0:2 Jindřich Tulák. Až poté se probrali rovněž domácí, kteří se pomalu dostávali do tempa zápasu. Ve 25. minutě došlo ke střetu ve vápně a rozhodčí nařídil pokutový kop. Jaroslav Píša nezaváhal a snížil stav na 1:2 z pohledu domácích. Nicméně karlovarští hráči opět přidali na tempu hry a vytvořili si několik slibných šancí. Další gól přišel ve 42. minutě, kdy se ke střele dostal Daniel Shorný a zvýšil na 3:1 pro Lokomotivu. Takto také první půle skončila.

Vyrovnanější druhá půle

Druhý poločas začal lépe pro domácí. Tempo zápasu se vyrovnalo a šance přicházely na obou stranách. V 56. minutě už snižoval na 2:3 Adrian Čech. Schylovalo se k velkému dramatu. Hráči hráli s velkým nasazením. Oba týmy chtěly plně bodovat. V 72. minutě opět zaúřadoval Jindřich Tulák a vrátil tak dvougólové vedení hostům. O pět minut později bylo hostům ještě o něco lépe, Když svým druhým gólem v utkání přispěl také Daniel Shorný. Zdálo se, že hosté už si dokráčí pro vítězství. Proti byl však Jakub Křížek, který ještě v 84. minutě vykřesal domácím naději. V 90. minutě už ale definitivně rozhodnul František Jílek, který pečetil výhru Lokomotivy v poměru 6:3.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Žlutice
FK Sokol Žlutice: Milan Ažaltovič, obránce: Hráli jsme doma. Chtěli jsme logicky brát 3 body. Úvod nám nevyšel. Lokomotiva byla lepší a nebezpečnější. My si kromě penalty nevytvořili moc šancí. Druhá půle byla z mého pohledu daleko lepší. Hra se vyrovnala. Dostali jsme se na dostřel, ale vždy nás nakonec zastavily naše zbytečné chyby. V příštím zápase se snad už poštěstí za body.

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
TJ Lokomotiva Karlovy Vary: Kapitán, Jakub Kolář: Konečně jsme v tomto zápase naplnili svůj potenciál. Fungoval nám zejména útok, ale i obrana zahrála slušně. Samozřejmě bez zaváhání se to neobešlo. Nicméně si myslím, že jsme hráli jako tým, což nás dotáhlo k výhře. Tenhle výkon nám pomůže v dalších zápasech. Máme se od čeho odpíchnout.



Sestavy


FK Sokol Žlutice
M. Hladký [-] - J. Píša [-] , J. Křížek [-] , P. Krejza [-] , A. Čech [-] , L. Slivčák [-] , V. Černý [-] , L. Melnyk [-] (71. P. Janoušek [-] ) , M. Ažaltovič [-] , M. Hrachovec [-] , J. Pěnkava [-]

TJ Lokomotiva Karlovy Vary
R. Novotný [-] - F. Jílek [-] , J. Kolář [-] (82. T. Šimoníček [-] ) , R. Kolář [-] , D. Malcát [-] , R. Riedl [-] , D. Žinčák [-] , D. Shorný [-] , J. Tulák [-] , D. Matejka [-] , M. Šiška [-]

ŽK: 86. J. Křížek , 87. L. Slivčák - 26. J. Kolář , 81. D. Shorný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vokoun Tomáš - BOUŠE Václav, MAKOVEC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Merkl

Expert: Filip Halapej
Tip experta: remíza

Žlutice -lokotka 1:1 (2:1)p

Ve Žluticích se bude hrát vyrovnaný zápas, který bude o jednom gólu. Nicméně myslím si, že po 90 minutách nebudeme znát vítěze a na penalty vyhrají domácí.

Tip: výhra domácích