J. Vodrážka 22. (p.)
L. Hořt 81.
2:4
(1:0)
54. M. Hotěk (p.)
72. V. Nováček
85. M. Hotěk (p.)
89. L. Marek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

13.kolo, Karlovarský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Toužim přetlačila Hroznětín


Branky


22. J. Vodrážka (p.) , 81. L. Hořt - 54. M. Hotěk (p.) , 72. V. Nováček , 85. M. Hotěk (p.) , 89. L. Marek
6

Zajímavý souboj se odehrál v Hroznětíně, kde místní celek přivítal Toužim. Dramatické utkání se rozhodovalo až v posledních minutách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hráče čekal těžký terén, se kterým se museli popasovat

Do Hroznětína dorazil tým Toužimi. Sobotní počasí bohužel nepřidalo na kvalitě trávníku. Na těžkém terénu se těžko kombinovalo a vyložených šancí bylo velmi málo. Až v 25. minutě byla po faulu na domácího hráče nařízena penalta. Na starost si ji vzal Jakub Vodrážka a s přehledem poslal svůj tým do vedení. Do konce prvního poločasu se hrál bojovný fotbal plný osobních soubojů. Skóre se již neměnilo a do šaten fotbalisté odcházeli za stavu 1:0 pro domácí Hroznětín.

Bohatě gólová koncovka rozhodla

Ve druhém dějství se pokračovalo ve stejném nasazení. V 54. minutě po faulu domácího brankáře byl nařízen pokutový kop. Míče se chopil faulovaný Miroslav Hotěk a srovnal na 1:1. Mezitím ještě došlo k vyloučení domácího Luláka za použití pohoršujících výroků. Oba týmy poté velmi dobře bránily. Avšak v 72. minutě po nejkrásnější akci v zápase se prosadil po centru z levé strany Vojtěch Nováček. Hroznětín odpověděl poměrně rychle, když v 81. minutě srovnal Lukáš Hořt. Toužim zvýhodněná o jednoho muže však prahla po vítězství. V 85. minutě byl nařízen opět pokutový kop a znovu jej proměnil Miroslav Hotěk. V 87. minutě přišla druhá červená karta pro domací, když ji za nesportovní chování viděl Jiří Klas. V 89. minutě stvrdil vítězství Toužimi Lukáš Marek, který upravil na konečných 2:4 z pohledu Hroznětína.



Ohlasy k zápasu



SK Toužim
SK Toužim: Obránce, Aleš Jiskra: Přijeli jsme si pro bodový zisk. Měli jsme kvalitní přípravu a tu jsme chtěli zúročit. Terén byl velmi těžký a utkání vypjaté. My nakonec byli ti šťastnější. Nebýt nedisciplinovanosti domácích, myslím, že bychom to měli daleko těžší. Nicméně jsme vyhráli a to se počítá.



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - J. Klas [-] , F. Lulák [-] , J. Šuba [-] , J. Eret [-] (58. R. Kroupa [-] ) , D. Horvát [-] , T. Koch [-] (58. L. Hořt [-] ) , J. Vodrážka [-] , D. Zburník [-] (58. R. Kalán [-] ) , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-]

SK Toužim
J. Nekvapil [-] - K. Čermák [-] , F. Burda [-] , J. Legr [-] , L. Marek [-] (90. O. Kott [-] ) , J. Frank [-] , K. Krejčí [-] , L. Pavlík [-] , A. Jiskra [-] , V. Nováček [-] , M. Hotěk [-]

ŽK: 39. D. Horvát , 73. M. Pokrupa , 73. J. Eret , 74. J. Michlík - 39. L. Marek , 87. J. Legr . ČK: 54. F. Lulák , 87. J. Klas .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: COUFAL Jaroslav - TVRDÍK Ivan, MELNIČUK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Petr Přibys
Tip experta: výhra domácích

Hroznětín je milé překvapení minulé sezóny. Jako nováček potrápil i favority a právem skončil na 8. místě. V zápasech bude padat mnoho branek a ani tento zápas nebude výjimkou. Hroznětín vyhraje 4:1.

Tip: výhra domácích