3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 10:15

4.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zbuzany porazily posílené béčko Bohemky 3:0


Branky


14. D. Surmaj , 60. D. Surmaj , 85. T. Zeman
5

Bohemka zavítala na hřiště Zbuzan s několika hráči áčka v sestavě, díky její střelecké nemohoucnosti si ale domácí připsali jasnou výhru a tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí lekce efektivity

Bohemka nastoupila v sestavě i s hráči áčka Schumacherem, Pokorným, Ugwuem, Koubou, Novákem a Osmančíkem. Při pohledu na sestavu tak vstupovali hosté do utkání v roli favoritů. V první příležitosti se ocitli Klokani. Německý legionář Schumacher hledal ve vápně Osmančíka, který na míč jen těsně nedosáhl a gólman domácích Radimský ukryl míč ve svých rukavicích. Ve 14. minutě zahrávali domácí standardní situaci, ve vápně na centrovaný míč vyskočil nejvýše David Surmaj a hlavičkou na vzdálenější tyč otevřel skóre utkání, 1:0. Hosté se však ihned pokoušeli o vyrovnání. Ugwu se dostal sám před domácího brankáře, ale jeho zakončení mířilo těsně vedle. V další šanci před domácí brankou neuspěl Musil, také on těsně minul domácí branku. Domácí tak vytěžili v první půli s minima maximum a vedli 1:0.

Další branky domácích, další zahozené šance hostů

I na začátku druhé půle si hosté vypracovali možnosti ke vstřelení branky. Ugwu na malém vápně trestuhodně neproměnil svou šanci. O chvíli později tentýž hráč sklepl míč pro Valu jehož zakončení bravůrně zlikvidoval Radimský. V 60. minutě si domácí vypracovali druhou šanci. Opět přišel centr do vápna, opět nejvýše vystoupal David Surmaj a zvýšil hlavou na 2:0. Bohemka si nadále tvořila šance. Radimský ale svou branku začaroval. Nejdříve vychytal Novákovu tvrdou ránu a dorážka Hlináka mířila vedle. V 85. minutě Klokanům utekl Tadeáš Zeman a s přehledem zvýšil na 3:0. V nastavení mohl snížit Buneš, ale Radimský byl nepřekonatelný a opět velkou šanci parádně zlikvidoval. Domácí tak měli tři šance a dali tři branky. hosté z více možností nevytěžili branku ani jednu. Proto zůstaly všechny body ve Zbuzanech.

 

Zdroj: Web Bohemians Praha 1905

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Zbuzany 1953
Miroslav Kratochvíl - trenér: Každý zápas je jiný a má svá specifika. My se na Bohemku nějakým způsobem připravovali, jsou doplňovaní o hráče áčka, takže je to nečitelný soupeř. Na druhou stranu u nás spatřujeme nějakou kvalitu a jsme si jí vědomi. Snažíme se tedy hrát hodně vysoko a soupeře nutit k chybám. Byl to podobný zápas jako s béčkem Liberce, kdy i soupeř měl nějaké šance a kdyby je proměnil, tak bychom asi tahali za kratší konec my. Nicméně fotbal je i o štěstí a to přiklonila k nám. Za mě spokojenost, tři body zůstaly doma, tři branky vstřelené a žádná inkasovaná, to je pozitivní.

Bohemians Praha 1905 B
Vladimír Hruška - trenér: I když jsme prohráli 3:0, tak si myslím, že zápas byl vyrovnaný. Možná jsme byli i lepší než domácí, ale stejně jako v Liberci jsme shořeli na neproměňování vyložených gólových šancí. Měli jsme pět, šest šancí, které jsme nedali a dostali jsme góly ze standardek. Je to tím, že nejsme schopni podstoupit souboje v šestnáctce.



Sestavy


FK Zbuzany 1953
D. Radimský [-] - M. Uvíra [-] , D. Radosta [-] (66. J. Jonáš [-] ) , M. Maleček [-] , P. Rys [-] (66. D. Rohlík [-] ) , M. Hovorka [-] , D. Eichler [-] (83. J. Liška [-] ) , J. Schneider [-] , R. Barciaga [-] (35. A. Rohlík [-] ) , J. Zákostelský [-] , D. Surmaj [-] (83. T. Zeman [-] )

Bohemians Praha 1905 B
M. Kouba [-] - M. Václavík [-] , L. Pokorný [-] (75. T. Le [-] ) , P. Osmančík [-] , D. Vala [-] , M. Ugwu [-] (75. F. Dostál [-] ) , V. Novák [-] , M. Buneš [-] , D. Farkaš [-] (64. V. Hlinák [-] ) , T. Schumacher [-] (64. I. Begič [-] ) , L. Musil [-] (46. R. Lehovec [-] )

ŽK: 63. A. Rohlík , 66. M. Maleček .
Hráči zápasu: D. Radimský , D. Surmaj .
Počet diváků: 231. Rozhodčí: Nejedlo Tomáš - RADINA Marek, LAFEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů