J. Jelínek 7.
P. Hašek 10. (p.)
L. Magera 64. (p.)
3:2
(2:0)
59. K. Houha (p.)
81. L. Březina
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2020 17:00

1.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy porazily Duklu 3:2, v utkání padly tři branky z pokutových kopů


Branky


7. J. Jelínek , 10. P. Hašek (p.) , 64. L. Magera (p.) - 59. K. Houha (p.) , 81. L. Březina
6

Zkušenost přehrála dravé mládí. I tak by se dala nazvat prohra béčka Dukly Praha v Zápech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na Duklu vlétli

Již v 7. minutě se domácí dostali do vedení, Jan Jelínek vyslal střelu ze střední vzdálenosti, která zaplavala přímo pod břevno, 1:0. O chvíli později, v 10. minutě fauloval hostující kapitán Mentberger ve vápně Putze a sudí nařídil pokutový kop. Míče se chopil zkušený Pavel Hašek a střelou do středu branky zvýšil na 2:0. Mladíci Dukly byli vývojem utkání otřeseni a mohli být rádi, že během prvního poločasu neikasovali více branek. Domácí však v dalších šancích buď netrefili branku, nebo Duklu zachránil gólman Šťovíček.

Dukla se dvakrát dostala na dostřel, vyrovnat nedokázala

Do druhé půle vstoupila sebevědomější Dukla, která se nabála držet míč a kombinovat. V 59. minutě hostující Ullman centroval do vápna a míč zastavila ruka jednoho z domácích obránců. Sudí neváhal a nařídil penaltu. Tu s přehledem proměnil Karel Houha, 2:1. Domácí reagovali střídáním, kdy poslali do hry vysokého veterána Lukáše Mageru, na kterého létaly všechny centry. V 64. minutě fauloval střídající hráč Dukly Matoušek ve vápně soupeře a třetí pokutový kop by na světě. Jeho exekuce se tentokrát chopil Lukáš Magera a nezaváhal, 3:1 pro Zápy. V 81. minutě zdramatizoval utkání hostující Lukáš Březina, který proměnil svůj unik v druhou branku Dukly, 3:2. K dalšímu ohrožení domácí branky se již Dukla nedostala a naopak mohla být ráda, že při otevření své hry neikasovala. Zápy si závěr zkušeně pohlídaly.

 

Zdroj: Web FK Dukla Praha



Sestavy


SK Zápy
L. Soukup [-] - T. Matějka [-] (59. L. Magera [-] ) , V. Hron [-] (71. L. Koutenský [-] ) , P. Putz [-] (78. M. Kubů [-] ) , M. Jelínek [-] , J. Eliáš [-] , J. Jelínek [-] (46. L. Woitek [-] ) , F. Hakl [-] , P. Růžek [-] , M. Pávek [-] , P. Hašek [-] (71. K. Janko [-] )

FK Dukla Praha B
J. Šťovíček [-] - L. Březina [-] , D. Čížek [-] (56. F. Matoušek [-] ) - L. Trávníček [-] , O. Ullman [-] , K. Houha [-] (60. T. Lauko [-] ) , M. Varačka [-] (60. J. Hrubeš [-] ) , S. Kim [-] , Š. Studnička [-] - J. Hodek [-] (71. M. Kubeš [-] ) - V. Mentberger [-]

ŽK: 42. M. Jelínek , 44. J. Eliáš - 32. K. Houha .
Hráči zápasu: J. Jelínek - L. Březina .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Hodek Jakub - GRIMM Tomáš, KŘÍŽ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů