1:2
(0:1)
15. J. Trýzna (p.)
86. A. Rohlík
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

1.kolo, ČFL B, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Živanice doma i přes mírnou převahu podlehly Zbuzanům


Branky


54. P. Štěpánek - 15. J. Trýzna (p.) , 86. A. Rohlík
6

Ani územní a střelecká převaha nepomohla Živanicím k bodovému zisku proti Zbuzanům.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ofenzivní podívaná přinesla jednu branku hostů

Od úvodu utkání hrála obě mužstva ofenzivní partii. První náznaky šancí měli domácí Petrus přihrával Pánkovi, který těsně minul. O chvíli později si oba fotbalisté pozice prohodili, výsledek akce však byl stejný. Zbuzany z první šancce hned udeřily. Domácí Spěvák vyřešil zmatek ve vápně pouze za cenu faulu a hosté zahrávali pokutový kop. K jeho exekuci se v 15. minutě postavil Jakub Trýzna a nezaváhal, 0:1. Do další šance domácích se dostal forvard Štěpánek, ale ani on nezachoval v koncovce klid a byl nepřesný. Poločas tak skončil jednobrankovým vedením hostujícího celku.

Vyrovnání a rozhodující branka v závěru

Domácí se i ve druhé půli snažili o vyrovnání. Jedinečnou příležitost k němu měli v 50. minutě. Hostující Eichler zastavil ve vápně nedovoleně Kakrudu a domácí také dostali možnost zahrávat pokutový kop. Kopecký však poslal míč z penaltové značky nad bránu. V 54. minutě se již domácí dočkali. Hostující brankář nedůsledně odehrál míč pouze k Pánkovi, který jej bleskurychle vrátil před branku, kde jej do sítě jednoduše uklidil Pavel Štěpánek, 1:1. Hra se vyrovnala a ani jedno mužstvo nechtělo inkasovat. Diváci tak sledovali taktickou bitvu. Rozuzlení přišlo v 85. minutě. Hostujícím hrdinou se stal střídající Adam Rohlík, který uklidil míč ze vzduchu přesně k tyči a poslal hosty do vedení 2:1. Domácí se ještě pokusili alespoň o vyrovnání, ale žádný z jejich závarů brankou neskončil. Hosté si tak odvážejí všechny body.



Sestavy


TJ Sokol Živanice
L. Frydrych [-] - D. Pánek [-] (71. J. Gašpar [-] ) , S. Langr [-] , P. Václavek [-] , L. Polák [-] , P. Štěpánek [-] , D. Petrus [-] , L. Kopecký [-] , M. Buriánek [-] , T. Kakrda [-] , M. Spěvák [-]

FK Zbuzany 1953
A. Ordelt [-] - T. Zeman [-] (82. I. Krasnyanyk [-] ) , J. Jonáš [-] (62. D. Surmaj [-] ) , P. Rys [-] , D. Eichler [-] , J. Trýzna [-] , J. Schneider [-] (61. A. Rohlík [-] ) , R. Barciaga [-] , J. Zákostelský [-] , M. Uvíra [-] , D. Rohlík [-]

ŽK: 12. M. Spěvák , 20. P. Štěpánek , 61. D. Petrus , 84. L. Polák - 50. D. Eichler , 51. A. Ordelt , 56. J. Jonáš , 84. P. Rys , 90. A. Rohlík .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Severýn Vojtěch - OPOČENSKÝ Vojtěch, CICHRA Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích