5:1
(2:1)
36. J. Stehlík (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:15

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice převálcovali Merklín a vítězí rozdílem třídy


Branky


26. M. Švarc , 29. J. Viktora , 55. V. Klokan , 81. M. Žíla , 88. J. Ruth - 36. J. Stehlík (vl.)
0

Přeštice přivítali na svém hřišti tým Merklína, který odjel s potupným "bůrem".

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha domácího týmu

Hned od úvodu utkání bylo vidět, kdo je na hřišti pánem. Domácí fotbalisté předčili svého soupeře ve všech směrech a byla jen otázka času, kdy se jim podaří otevřít skóre. Na gól diváci čekali do 26. minuty, kdy se konečně podařilo překonat brankáře hostí Bacíka, skóroval Martin Švarc. Tato branka byla hodně důležitá, domácí fotbalisté se uklidnili a byli daleko jistější a sebevědomější. Hned o tři minuty později přidali druhou branku, do střelecké listiny se zapsal obránce Jan Viktora. Domácí zápasu jasně vládli, ale v 36. minutě přišlo zdramatizování v podobě vlastní branky Jaroslava Stehlíka. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:1, nic ještě nebylo rozhodnuto.

Přeštice přidali další tři branky

Ve druhé půli bylo opět na hřišti jen jedno mužstvo. Domácí měli opět více ze hry a podařilo se jim navýšit své vedení. V 55. minutě se prosadil střídající záložník Václav Klokan. Přeštice válcovali svého soupeře, po celý druhý poločas nepustili soupeře vůbec k ničemu a víceméně se jen čekalo, kdy vstřelí další branku. To se jim povedlo v 81. minutě, kdy opět skóroval střídající hráč, konkrétně Marcel Žíla. Dominanci domácího týmu potvrdil ještě v závěru opět hráč z lavičky, tentokrát Jan Ruth. Přeštice si tedy došli pro jasné vítězství a aktuálně se nachází na třetí pozici, Merklín je na opačném konci tabulky, konkrétně předposlední.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV B
Jan Viktora: Zasloužené vítězství, hráči konečně dokázali kvalitu, která v nich dřímá. Soupeře jsme přehrávali a k ničemu nepustili. Slavíme vítězství ve velmi dobrém zápase.

TJ Sokol Merklín
Jan Bláha: Nemám k tomu moc co říci. Mizerný výkon našeho týmu, soupeř byl jasně lepší ve všech směrech, přehrával nás a došel si pro snadné vítězství. Musíme se hodně zlepšit.



Sestavy


FK ROBSTAV B
O. Kašpar [-] - M. Bešta [-] , M. Švarc [-] , M. Fornouz [-] , J. Viktora [-] - M. Zoubek [-] (67. V. Čížek [-] ) - T. Benedikt [-] (56. M. Žíla [-] ) - M. Brada [-] (80. J. Ruth [-] ) , J. Gruszka [-] , P. Pap [-] (72. O. Urban [-] ) , J. Stehlík [-] (46. V. Klokan [-] )

TJ Sokol Merklín
Š. Bacík [-] - M. Schejbal [-] , I. Yankov [-] (62. D. Regner [-] ) , T. Grüner [-] (16. P. Štádler [-] ) , D. Wild [-] , O. Haník [-] , T. Pech [-] , R. Šobr [-] , M. Liška [-] , W. Kříž [-] , D. Kříž [-] (77. J. Bláha [-] )

ŽK: 30. J. Stehlík - 57. R. Šobr , 84. D. Regner .
Hráči zápasu: J. Viktora , M. Zoubek .
Místo: Přeštice. Počet diváků: 113. Rozhodčí: Žák Ondřej - SCHNEIDER Josef, HUDEČEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.