0:2
(0:0)
65. M. Brada
84. M. Žíla (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:00

10.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas zvládli lépe hosté


Branky


65. M. Brada , 84. M. Žíla (p.)
0

Desáté kolo odstartovalo zápasem mezi Starým Plzencem a Přešticemi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila bez branek

Úvod utkání byl opatrný, na hráčích bylo vidět, že nechtějí udělat nějakou výraznější chybu. Domácí byli o něco aktivnější, byli více na míči a měli i více nebezpečných příležitostí. Hosty ale držel skvěle chytající Ondřej Kašpar, který si připsal několik velmi důležitých zákroků, díky kterým držel nerozhodný stav. I hráči Přeštic měli několik velkých šancí, ale ani oni si nedokázali v koncovce poradit. Diváci viděli pohledný první poločas, ale na gól čekali marně. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Přeštice si odváží tři body

Do druhé půle vstoupili lépe hostující fotbalisté, od prvních minut byli aktivnější a diktovali tempo zápasu. Soupeře téměř k ničemu nepouštěli, ale nedokázali proměňovat své šance. V 65. minutě se přece jen dostali do vedení, do listiny střelců se zapsal Michal Brada. Domácí fotbalisté se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale proti nim stál dnes nepřekonatelný Ondřej Kašpar. Závěr zápasu hráči Přeštic kontrolovali. V 84. minutě přišla pojistka v podobě proměněného pokutového kopu z kopačky Marcela Žíly. Do konce zápasu se již skóre neměnilo, Přeštice tedy dokázali udržet čisté konto a odváží si cenné tři body. Díky této výhře se odpoutali od svých pronásledovatelů a mohou stíhat vedoucí duo Chlumčany-Hrádek.



Ohlasy k zápasu



FK ROBSTAV B
Jan Viktora st.: První poločas byl velmi vyrovnaný, se spoustou neproměněných šancí. Ve druhé půli jsme měli trochu navrch, povedlo se nám otevřít skóre. V závěru jsme z penalty definitivně rozhodli. Byl to pěkný, bojovný zápas.



Sestavy


SK Starý Plzenec
Z. Slováček [-] - J. Bláha [-] - T. Pata [-] - O. Havlíček [-] - P. Brejcha [-] , L. Zelinka [-] (79. J. Hudeček [-] ) , A. Forejt [-] , P. Batěk [-] , T. Kratschmer [-] , M. Směšný [-] (39. J. Duspiva [-] ) , M. Šindelář [-]

FK ROBSTAV B
O. Kašpar [-] - M. Bešta [-] , M. Švarc [-] , M. Fornouz [-] , J. Viktora [-] - P. Pap [-] (87. P. Skála [-] ) , V. Čížek [-] (65. O. Urban [-] ) , M. Brada [-] , M. Zoubek [-] - M. Žíla [-] (88. T. Moravec [-] ) , T. Benedikt [-] (77. J. Ruth [-] ) -

ŽK: 61. P. Brejcha , 76. J. Bláha .
Hráči zápasu: O. Kašpar , M. Brada .
Místo: Tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Jílek Aleš - KÖNIG Vlastislav, JEŽEK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.