1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Plzni rozhodla až jedenáctá série penalt!


Branky


0

Až neuvěřitelně vyrovnané jsou utkání Křimic. Ty dovedly i s posledním utkáním loňské sezóny již počtvrté z posledních pěti duelů zápas k penaltám, bilanci mají nyní padesátiprocentní. Domácí, nováček soutěže, bodoval potřetí ze čtyř kol.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba celky měly před dnešním duelem stejný počet bodů a hřály se v prvním polovině tabulky. A i samotný zápas byl od úvodních minut vyrovnaný. První velká šance přišla ale již v desáté minutě, kdy se sám na Frémunda řítil Josef Kovačič. Jako zakončení zvolil lob, který se ovšem mezi tři tyče nevešel. Hostujícího hráče to dlouho mrzet nemuselo. Dostal šanci na reparát, když Klement přehodil obranu a vyslal jej ze strany sám na gólmana Košutky. Tentokráte se držel se zakončením více při zemi, což přineslo úvodní trefu zápasu. Do poločasu ještě mohl v dobré příležitosti srovnat Triner, ale síť se mu rozvlnit nepodařilo a poločasový výsledek tak mluvil ve prospěch hostů.

 

Druhá půle začala tam, kde její předchůdkyně skončila. Triner se totiž znovu zjevil v dobré šanci, ale ani tentokráte to na gólový zápis nestačilo. Košutka brzy sáhla ke trojitém střídání a celkově v zápase využila všech pět možných zásahů do sestavy a hosté, kteří přijeli do Plzně pouze ve dvanácti lidech, jen horko těžko odolávali nájezdům soupeře. Tomu se nakonec také povedlo zápas srovnat. Forejtovu střelu totiž Hinterholzinger pouze vyrazil, ke vší smůle však přímo do míst, kde se pohyboval Libor Kovařík, který ve dvaaosmdesáté minutě poslal zápas k penaltovému rozstřelu.

 

Pokutové kopy byly pro plzeňský tým premiérou, naopak hosté jej kopali potřetí ze čtyř zatím odehraných kol. A bilanci mají po tomto střetnutí lepší v poměru 2:1, když se až v jedenácté sérii rozhodlo. Střelcům se totiž dařilo, nejlépe toto tvrzení dokládá celkové skóre 11:10.        

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Řežábek Filip (TJ Košutka Plzeň): „Úvod utkání byl vyrovnaný, ke konci prvního poločasu měli více šancí hosté. Ve druhé půli jsme je tlačili, soupeř pouze bránil a moc neběhali. Možná jsme si zasloužili dát druhý gól, možná ne.“

FC Křimice
Dobrý Petr (TJ Sokol Křimice): „Mají mladý tým, my naopak přijeli ve dvanácti lidech. Zápas byl vyrovnaný. Nám už ke konci docházely síly, kdežto soupeř vystřídal pět hráčů a tlačil nás. Asi zvítězila naše zkušenost, často ve finální fázi v dobrých příležitostech zazmatkovali.“



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - K. Liška [-] , J. Holec [-] , P. Kalaš [-] (59. J. Bureš [-] ) , M. Primas [-] , D. Triner [-] (59. P. Arnošt [-] ) , T. Forejt [-] , M. Trnka [-] (59. J. Stanka [-] ) , L. Kovařík [-] , J. Pekník [-] (68. P. Kerndl [-] ) , T. Pekník [-] (70. J. Novák [-] )

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - T. Čechura [-] , F. Šváb [-] , J. Žilák [-] , V. Kuneš [-] , A. Adam [-] , M. Klement [-] , J. Kovačič [-] , A. Paum [-] , M. Pešek [-] (83. Z. Klement [-] ) , J. Volena [-]

ŽK: 10. T. Čechura , 55. M. Pešek , 74. M. Klement , 87. J. Volena .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Duda Václav - KOSTELNÍK Lumír, KOVÁŘÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.