0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání vedoucích mužstev lépe zvládlo Nýrsko


Branky


0

Utkání vedoucích mužstev soutěže skončilo vítězstvím Nýrska. Domácí mužstvo chtělo v utkání zvítězit, ale hosté úspěšně kontrolovali průběh utkání a nedovolili domácím skórovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku zápasu přinesla první půle

Domácí měli šanci v první půli skórovat v devatenácté minutě, kdy přihrávku Adama zakončil hlavičkou Kovačič vedle nýrské branky. Předtím se postupně do brankových příležitostí dostali hráči Nýrska Výtisk a posléze i Trefanec, ale ani ve stoprocentní šanci nedokázali dopravit míč do branky. V jedenadvacáté minutě se po rohovém kopu dostal k míči Andrei Antonovics a prudkou střelou prostřelil obranu domácího mužstva. Až později se ukázalo, že toto byla jediná branka zápasu a tudíž vítězná střela pro Nýrsko. Od tohoto okamžiku převzali hráči Nýrska kontrolu nad hrou a neumožnili domácímu celku vyrovnat. Naopak si Nýrsko vytvářelo příležitosti, které ovšem také zůstávaly nevyužité.

Křimice nastřelily břevno, srovnání skóre se nedočkaly

V úvodu druhé půle se do velké šance dostal Šnour, snažil se přehodit vybíhajícího domácího brankáře, ten ale vyrazil jeho lob na roh. Evidentní byla ve druhé půli snaha domácích Křimic zvrátit stav utkání, což se jim ovšem nepovedlo. Největší příležitost ke srovnání utkání měl po přihrávce Žiláka v osmdesáté minutě Kovačič, ale jeho hlavička skončila na břevně nýrské branky. Do konce utkání tak hosté z Nýrska kontrolovali hru. V šestaosmdesáté minutě musel po druhé žluté kartě hrací plochu opustit Tadeáš Kohout a Nýrsko dohrávalo posledních pár minut v deseti.



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Petr Dobrý: "Prvních deset minut jsme byli lepší, pak jsme soupeře nepřestnostmi v rozehrávce a přihrávkami dostali do hry a oni byli agresivnější, byli důraznější, v první půli nás přehrávali. Ve druhé půli se hra srovnala, bylo to spíše o bojovnosti než o kráse. Měli jsme šance, dali jsme břevno a bohužel se nám nepovedlo dát gól. Víc by tomu slušela remíza, ale soupeř byl o drobet lepší."

FK Okula Nýrsko
Stanislav Steiner: "Byl to oboustranně vyrovnaný fotbal, nasazení obou mužstev. Nýrsko neproměnilo v prvním poločase asi tři brankové šance, které mělo, a domácí se tím dostali do hry. V kritických okamžicích podržel mužstvo brankář a obrana, nedovolili soupeři prakticky ohrozit nýrskou branku. Několik šancí jsme ještě zahodili. Domácí ve druhé půli nastřelili břevno. Vítězství, řekl bych, že bylo zasloužené. Kluci bojovali, i když se hrálo bez hráčů z Klatov, hráli jsme s vlastními odchovanci, takže si toho velice považuji, bylo to důležité vítězství a je třeba kluky pochválit.“



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Kovačič [-] (83. Z. Klement [-] ) , J. Žilák [-] , A. Adam [-] , F. Šváb [-] , J. Zapoměl [-] , J. Vonášek [-] , J. Šváb [-] , A. Paum [-] (75. V. Kuneš [-] ) , M. Klement [-] , T. Čechura [-]

FK Okula Nýrsko
J. Moravec [-] - J. Lužný [-] , L. Korschinký [-] , I. György [-] (89. K. Kalivoda st. [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] (62. M. Bastl [-] ) , M. Trefanec [-] , M. Brož [-] , T. Kohout [-] , P. Výtisk [-] (77. P. Janovský [-] ) , D. Šnour [-] , A. Antonovics [-]

ŽK: 27. A. Paum , 30. F. Šváb , 59. J. Zapoměl , 71. J. Šváb - 41. D. Šnour , 50. K. Kalivoda ml. , 75. T. Kohout . ČK: 86. T. Kohout .
Hráči zápasu: J. Moravec .
Místo: Tráva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: König Michal - SCHNEIDER Josef, DOKSANSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.