1:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křimice venku bodovaly, jednoznačně přehrály Černice


Branky


59. M. Chvojka - 6. M. Klement , 35. A. Adam , 39. M. Klement , 78. A. Adam
0

Křimice uzavřely podzim vítězstvím na půdě plzeňských Černic, které přehrály 4:1 a připsaly si před zimní pauzou další tříbodový zisk na své konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do půle si hosté vybudovali tříbrankové vedení

V posledním zápase podzimu vyzvaly domácí Černice celek Křimic. Černicím chyběl Marek Seman, který po posledním kole měl stop na tři zápasy. Křimice vstoupily do zápasu velmi aktivně, v šesté minutě otevřel skóre Martin Klement. Další půlhodinu se hrála relativně vyrovnaná hra, i když fotbalovější byli hosté. V pětatřicáté minutě využil svoji šanci Augustin Adam, který upravil na 0:2 a o čtyři minuty později posílil ještě sebevědomí hostí znovu Martin Klement. O půli se tak šlo do šaten za stavu 0:3.

Křimice potvrdili vítězství

Ve druhé půli se prosadili také domácí, když v devětapadesáté minutě proměnil Michal Chvojka a upravil na 1:3. V sedmdesáté minutě musel předčasně opustit hřiště Martin Klement, který viděl za druhé napomenutí v utkání červenou kartu a hosté tak šli do deseti. Nicméně domácí už do konce zápasu na příliš nezmohli, co více, v osmasedmdesáté minutě znovu úřadoval Augustin Adam, který upravil na konečné skóre 1:4.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Zdeněk Daněk: "Soupeř nás předčil ve všech stránkách, především v produktivitě. Neměli příliš šancí, ale byli fotbalovější."




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] (46. J. Švarc [-] ) - M. Chvojka [-] , J. Nedvěd [-] , R. Nádraský [-] , P. Mlnařík [-] , O. Marušinec [-] - M. Mur [-] (82. V. Hasenöhrl [-] ) , R. Kozák [-] (56. M. Müller [-] ) , J. Müller [-] - P. Mastný [-] , L. Nohava [-]

FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - V. Kuneš [-] , J. Vonášek [-] , A. Adam [-] , J. Zapoměl [-] , T. Čechura [-] , Z. Klement [-] (75. M. Brousil [-] ) , J. Kovačič [-] , A. Paum [-] (85. F. Šváb [-] ) , M. Klement [-] , J. Šváb [-]

ŽK: 20. R. Kozák , 70. M. Chvojka - 13. V. Hinterholzinger , 62. M. Klement , 66. J. Kovačič , 82. A. Paum . ČK: 70. M. Klement .
Hráči zápasu: M. Klement .
Místo: Tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: MAROUŠEK Karel - RADA Jiří, DUSPIVA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.