Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 15:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček ze Sušic nasázel venku Rozvadovu bůra


Branky


0

V utkání hraném ve velkém vedru již v 15 hodin prokázali hosté své zkušenosti z vyšší soutěže a rozjeli tak honbu za postupem do divize!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušice rozhodli již v prvním poločase

Sušičtí hráči byli po nepovedené sezóně v divizi nabuzeni pro krajský fotbal a velkou touhu napravit své výkony z minulého ročníku prokazovali již od úvodního hvizdu, kdy se tlačili před rozvadovskou svatyni. První úspěch na sebe nenechal čekat dlouho, když se již v 5. minutě prosadil z dorážky kapitán Radek Kočí po střele Miroslava Vrhela. Svou kvalitu a herní převahu předváděli hosté i dále a omlazený rozvadovský mančaft moc nepouštěli do hry. Ve 28. minutě byl po hezké individuální akci Kalného ve vápně hostující obránce sražen, sám se postavil k penaltě a nedal gólmanu Ptákovi šanci - 2:0. Když už se zdálo, že se týmy rozejdou do šaten za stavu 2:0, přilétl do vápna centr z levé strany, který gólman vyrazil na hranici vápna, kde se do střely opřel Miroslav Vrhel a zasadil tak poslední hřebík do rakve týmu z Rozvadova.

Aktivnější výkon v druhé půli Rozvadovu nepomohl

Do druhé půle vstoupili rozvadovští aktivněji s vědomím, že již nemohou nic ztratit. Domácímu celku, který v minulé sezóně obsadil 7. místo, ale chyběla kvalitnější předfinální fáze, a tak si větší gólovou šanci stále nemohl vybojovat. První velkou příležitost druhého poločasu ale proměnili sušičtí borci, když si po rohu naběhl do volného prostoru dvaatřicetiletý záložník Sušic Kočí a vsítil tak svůj druhý gól v zápase, čímž se posunul na dosavadní první místo v tabulce střelců. O necelé dvě minuty později si navíc domácí obrana opět nedokázala uhlídat prostor ve vápně, kde si volné místo našel Václav Jech a v již snadné pozici se hlavou nemýlil a poslal svůj tým do čtyřbrankového vedení. Na závěr zápasu se ale rozvadovský Tambourek protáhl po lajně k vápnu, odkud odcentroval na volného Žemličku, který upravil skóre na konečných 1:5. Sušická tělovýchovná jednota tedy ukázala, že její ambice poprat se o postup zpět do divize nejsou neopodstatněné a domů si veze tři body, zatímco v Rozvadově nechala spoušť v podobě pěti gólů. 



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "Prvních dvacet minut jsme jednoznačně prospali, tam byl dominantnějším týmem soupeř ze Sušice, dostali jsme po individuálních chybách tři hloupé góly. Ve druhé půli jsme se s hrou Sušic dobře popasovali, ale inkasovali jsme dva góly po standardních situacích, ale myslím, že druhou půli se již nemáme za co stydět s ohledem na to, že do kádru zabudováváme 3 mladý šestnáctiletý dorostence, kteří podali dobrý výkon."

TJ Sušice
Jan Staněk, trenér hostů: "První zápas je vždy specifický, ale myslím, že se nám podařilo dobře začít, hráli jsme aktivně a dali jsme rychlý gól. Po celý první poločas jsme byli lepší a kontrovali hru. Začátek druhého poločas se nám bohužel zřejmě pod vlivem vysokého vedení nepovedl, prvních dvacet minut byli domácí rovnocenným soupeřem, ale podařilo se nám dát gól na 4:0 a tím byl zápas rozhodnutý.



Sestavy


TJ Rozvadov
J. Pták [-] - T. Kabourek [-] , M. Bronec [-] , L. Čížek [-] , M. Šácha [-] - P. Hána [-] , M. Ruda [-] , P. Kořínek [-] , T. Hutta [-] - T. Trejbal [-] (64. I. Dlagonski [-] ) , J. Žemlička [-] -

TJ Sušice
K. Gill [-] - J. Skuhra [-] (85. M. Bachroň [-] ) , O. Skrbek [-] , J. Skála [-] (76. V. Jech [-] ) , P. Matějka [-] , J. Kysilka [-] (85. M. Krejčí [-] ) , J. Králík [-] , J. Szedmák [-] , R. Kočí [-] , M. Vrhel [-] , M. Kalný [-]

ŽK: 75. M. Šácha .
Hráči zápasu: P. Kořínek - O. Skrbek .
Místo: Rozvadov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Červený Václav - ŠTÖKL Jiří, PLZÁK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.