4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2015 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V prvním duelu nové sezóny zvítězil v atraktivním zápase tým Přeštic


Branky


12. P. Lambor , 63. I. Blahoudek , 80. P. Bešta , 84. S. Turek (p.) - 60. Z. Milota
0

Do nového ročníku 2015/2016 krajského přeboru Plzeňského kraje vstoupil lépe celek domácích Přeštic, který dokázal před domácími fanoušky zvítězit 4:1 nad ambciozním družstvem Vejprnic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přeštická převaha vyústila ve vedení

Do nové sezóny vstoupila obě družstva natěšena na fotbal do zápasu aktivně, ovšem více u míče byli od začátku domácí, které hnal dopředu motor čítající bezmála 140 diváků. Po několika nepřesných akcích se ujali vedení domácí, když první gól nové sezóny vstřelil po kombinaci ve vápně Patrik Lambor, který tak podepsal ortel za svou peněženku, která jistě něco musela přispět do klubové kasy. Hosté se snažili rychle odpovědět, ovšem jejich střely většinou nemířily mezi tři tyče a jejich přihrávky byly zblokovány houževnatou obranou soupeře. Největší šanci na vyrovnání promarnil Jiří Biedermann, kterému předložil míč Karel Rozboud, když perfektně unikl z ofsajdové pasti domácího celku, ovšem již zmiňovaný Biedermann nedokázal vinou nečekaného odskoku míče přesně zamířit, a tak se oba celky odebraly do kabin za stavu 1:0.

Vejprnický tlak nestačil, Přeštice si výhru pojistily slepenými góly na závěr

Do druhého poločasu vstoupila sebevědomněji skvadra Vejprnic, která se ihned po zahájení tlačila dopředu a snažila se o vstřelení kýžené vyrovnávací branky, kterou měl na noze znovu Jiří Biedermann, kterému ovšem v tomto zápase nebylo souzeno. V 60. minutě se po autovém vhazování dostal k míči mladý Růžička, který si narazil s Liborem Radou, protáhl se kolem obránců po křídle a po centru, který gólman domácích Luboš Růžička podskočil, se dostal k hlavičce na zadní tyči číhající Zdeněk Milota, který se trefil přesně - 1:1. Vyrovnávací gól ale paradoxně pomohl více domácím, kteří využili v 63. minutě ztráty koncentrace mladého týmu Vejprnic a prokombinovali se až do vápna soupeře, kde chladnokrevně zakončil Ivan Blahoudek a vrátil domácím ztracené vedení. Od té chvíle se hostům nedařilo probojovat se k bráně Přeštic. Když se už na dostřel brány objevil Lukáš Kulajda v jasné brankové příležitosti, netrefil ideálně a nechal převzít iniciativu znovu domácí borce, kteří se trpělivou hrou dočkali navýšení vedení po pěkně přímočaré akci, kterou v 80. minutě pohotově zakončil Pavel Bešta a navýšil tak vedení na rozdíl dvou branek. Konečnou podobu výsledku dal o čtyři minuty později Stanislav Turek, který se po faulu hostující strážce branky Dufka z trestného kopu nemýlil a definitivně tak vzkázal hostům, že dnes zůstanou tři body v Přešticích.



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Celý týden jsem si říkal, že budeme chtít hrát fotbal, stejně jako chtějí fotbal hrát Vejprnice, a že zápas vyhraje ten, kdo předvede hezčí fotbal. A jsem rád, že jsme to tentokrát mohli být my. Tým hrál dobře, a tak se po týmovém výkonu můžeme těšit ze 3 bodů, přestože jsme neproměnili nějaké šance, stejně jako soupeř, a výsledek tak mohl vypadat klidně 7:4. Pro oko diváka to bylo myslím nadstandardní utkání."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Myslím si, že to bylo vyrovnané utkání a výsledek neodpovídá průběhu hry. Hlavním rozdílem byla především produktivita, kdy Přeštice na rozdíl od nás dokázaly své šance proměňovat. Nechci říct, že jsme první poločas prospali, ale naše omlazená sestava si nějakou chvíli zvykala na přechod z dorosteneckého fotbalu, hlavně po rychlostní stránce hry."



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - V. Lecjaks [-] , S. Turek [-] , J. Duchek [-] - I. Blahoudek [-] , M. Zdeněk [-] (20. J. Gerstner [-] ) , M. Bouc [-] , M. Vacík [-] - P. Bešta [-] , P. Lambor [-] , J. Pavlík [-]

SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - K. Rozboud [-] , D. Růžička [-] , L. Rada [-] , V. Puhlovský [-] (34. K. Schleis [-] ) , J. Biedermann [-] , J. Multrus [-] , Z. Milota [-] , J. Mašek [-] , L. Kuhajda [-] , Š. Havránek [-]

ŽK: 66. M. Zdeněk - 32. Z. Milota , 38. L. Rada , 57. V. Puhlovský , 84. M. Dufek .
Hráči zápasu: M. Bouc - L. Rada .
Místo: Přeštice. Počet diváků: 140. Rozhodčí: Burda Miloš - ČERNÝ Tomáš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.