Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V sobotní přestřelce se radovaly Svéradice


Branky


0

Celkem osm gólů mohlo vidět oko diváka na sobotním zápase Vejprnic se Svéradice. Nakonec se celkem překvapivě mohli z výhry radovat hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek a vedení Vejprnic

Domácí do zápasu nevkročili zrovna pravou nohou a již ve 4. minutě dovolili Svéradicím jít do vedení, když se po rohovém kopu trefil Jan Vonášek. Slavia mohla vyrovnat o minutu později, ale Kuhajdova střela z volného přímého kopu skončila nad Rojíkovo brankou a skončilo až na poli za hřištěm. Vyrovnání se domácí dočkali o pět minut později, kdy se po pěkném signálu z trestného kopu dostal k míči Multrus, který převzal míč od Kuhajdy z levého křídla, a pěknou střelou na zadní tyč vyrovnal. V 16. minutě si Svéradice vzaly své vedení zpět. Ve středu pole se dostal k míči Beránek, udělal dva kroky a střelou ze 30 metrů se trefil přesně k pravé tyči slávistické svatyně. Vedení trvalo ale jen minutu. Rychle rozehraný přímý kop se dostal až k Jiřímu Biedermannovi, který se skórováním do prázné brány neměl problém. Vejprnice v tu chvíli chytily gólovou slinu a v 26. minutě šli dokonce do vedení, když se po faulu na Kuhajdu trefil přesně znovu Biedermann. Do šaten se tak šlo za stavu 3:2 pro domácí.

 

Červená karta a zvrat

Zlom zápasu přišel v 58. minutě. Milota zastavil na polovině hřiště pronikajícího útočníka hostů zezadu a rozhočí vytáhl kartónek červené barvy, čímž Milotovi dal jasný signál k odchodu ze hřiště. Výraz hry se v tu chvíly změnil, Svéradice se vrhly do útoku a v 70. minutě vyrovnaly, když se nemýlil v samostatném úniku Kába. Domácí borci si mohli vedení znovu strhnout na svou stranu, ovšem Jiří Biedermann odmítl nabídku na hattrick a i vinou slunce z malého vápna přestřelil branku. Svéradice naopak další šancí nepohrdli, trefil se Jiřinec po přečíslení a rozebrání na šroubky domácí obrany. Vítěznou tečku dal za utkáním v 82. minutě Beránek, který se v samostatném úniku nemýlil a upravil skóre na konečných 3:5.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "Do utkání jsme nevstoupili dobře a inkasovali jsme hned z první standardní situace. Naštěstí se nám podařilo brzy vyrovnat. Nám se nakonec do půle podařilo dostat do vedení, soupeře je přehrávali a byli jsme fotbalovější. Druhý poločas byl vyrovnaný, ale vše zlomilo vyloučení Miloty, po němž jsme se museli stáhnout do obranného bloku, bohužel to soupeř dokázal třikrát vyřešit správně a musím říct, že zaslouženě zvítězit."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "Byl to zápas jako na houpačce, nám se podařilo rychle vstřelit gól, soupeř rychle vyrovnal a tak to bylo dále. Naštěstí jsme v druhém poločase dokázali využít zlomového vyloučení hostujícího hráče, vstřelili jsme tři branky a zaslouženě jsme vyhráli."



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - Š. Havránek [-] , M. Hora [-] , J. Mašek [-] , V. Puhlovský [-] - L. Rada [-] , J. Multrus [-] (69. D. Spišský [-] ) , Z. Milota [-] , L. Kuhajda [-] - D. Růžička [-] , J. Biedermann [-] (87. K. Schleis [-] ) -

FK Svéradice
J. Rojík [-] - V. Brůha [-] , T. Klíma [-] , J. Vonášek [-] , M. Jiřinec [-] - R. Kába [-] (83. J. Lávička [-] ) , S. Makovec [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] (66. M. Herout [-] ) - V. Beránek [-] (90. D. Klas [-] ) , M. Chaloupka [-] (61. M. Klas [-] )

ŽK: 66. Š. Havránek , 87. L. Rada - 25. M. Jiřinec , 65. S. Krejčík . ČK: 58. Z. Milota .
Místo: Vejprnice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK František - ŠAUFLOVÁ Jana, VOLF Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.