Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec dostal doma čtyři branky a prohrál


Branky


0

Vejprnicím, velkému favoritu celého krajského přeboru, se začátek soutěže příliš nepodařil. O to více nabuzení jeli hráči Slavie do Bolevce, který ovšem svojí pověstnou sílu na domácím hřišti nepotvrdil a prohrál 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Děsivá půlhodina pro domácí

Vejprnice do zápasu vstoupily s velkou chutí a netrvalo dlouho a slávisté se mohli radovat z vedoucí branky. Křížnou ránu zpoza vápna ještě dokázal Körner vyrazit, míč se ovšem dostal na kopačku Dominika Spišského, který stál po vzoru Davida Lafaty na správném místě ve správnou chvíli a neměl problém dostat míč za záda ležícího brankáře, 0:1. Bolevci se nedařilo dostávat se do vzdálenosti umožňující ohrožení branky, a tak znovu udeřily Vejprnice. Po centru od rohového praporku se dostal míč až na zadní tyč, kde stál připravený Biedermann a uklidil balón do sítě, 0:2. Bolevec byl opařený a jeho ztráty koncentrace využili dvě minuty po druhém gólu hosté. Z levého křídla obdržel přihrávku Jiří Multrus, srovnal si míč na střelu a neomylně zamířit do míst, kam Körner nedosáhl, 0:3. Minutu před koncem mohlo být pro domácí ještě smutněji. Hostujícím borcům se vyplatil vysoký presink, k míči se dostal Löwy, předložil míč Jiřímu Biedermannovi před malé vápno, ovšem jeho úmysl o lob domácí gólman přečetl a míč lapil do svých rukavic.

Šance na obou stranách

Do druhého poločasu již nenastoupil zraněný Jakub Körner, kterého v brance domácího týmu nahradil Václav Kalčík. Ke snížení stavu měli hosté velmi blízko po rohovém kopu, kdy se v malém vápně nejvýšše vyšrouboval David Humpál, jeho pokus ovšem nemířil mezi tři tyče, které střežil Michal Dufek. Byli to ovšem hosté, komu se v zápase střelecky dařilo. Po vybojovaném míči ve středu pole si zběhl Michal Löwy mezi stopery, obdržel míč a na jeho pokus ze samostatného úniku již Kalčík nedosáhl, 0:4. Domácí měli ještě jednu příležitost na kosmetickou úpravu skóre, ovšem když se Humpál znovu hlavou netrefil do míst ohraničeným třemi tyčemi, skončil zápas debaklem 0:4.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér domácích: "Vejprnice byly po všech stránkách lepší. Rychlejší, techničtější, my jsme naopak propadli ve všem. Během pětadvaceti minut bylo rozhodnuto. Soupeř hrál pěkně kombinačně, my jsme dnes byli špatní."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Myslím si, že to bylo zasloužené vítězství, byli jsme aktivní a hlavně nebezpečnější a na rozdíl od minulých jsme šance, které jsme si vytvořili, dokázali proměnit, a to si myslím, že rozhodlo."



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] (44. V. Kalčík [-] ) - M. Soukup [-] , T. Kadeřábek [-] (68. R. Haišman [-] ) , M. Zítek [-] (75. L. Ficu [-] ) , M. Pelnář [-] , O. Šnaider [-] , M. Zelenka [-] (78. L. Fictum [-] ) , P. Greif [-] , L. Matoušek [-] , M. Bublík [-] , D. Humpál [-]

SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - D. Spišský [-] , D. Růžička [-] (55. K. Rozboud [-] ) , L. Rada [-] , V. Puhlovský [-] , J. Multrus [-] , M. Löwy [-] (80. K. Schleis [-] ) , L. Kuhajda [-] , F. Heindl [-] , Š. Havránek [-] , J. Biedermann [-]

Hráči zápasu: M. Bublík - F. Heindl .
Místo: Bolevec. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠTÖKL Jiří, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.