2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

6.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota před skvělou kulisou zvítězila


Branky


0

Sokol se může dlouhodobě pyšnit skvělými diváky. Na zápas s Vejprnicemi, jedním z favoritů soutěže, si cestu na stadion našlo celkem 300 diváků. Odměnou za to jim bylo vítězství 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněné šance Slavie

Vejprnice nechtěly nechat nic náhodě a ihned od začátku zaměstnávaly obranu domácí Lhoty, kterou naopak hnal dopředu motor čítající 300 koní po stranách hřiště. Svou šancí ovšem pohrdl Jiří Biedermann, který nedokázal svou střelu z úhlu nasměrovat mezi tři tyče vejprnické brány, kterou znovu hájil Michal Dufek, který dostal za svou červenou kartu ve čtvtém kole pouze důtku. Následně udeřili domácí, když se ofsajdové pasti, která nesklapla, vyhnul Pavel Nový a poslal Sokol k radosti jeho příznivců do vedení 1:0. Vyrovnání měl na noze Matěj Hora, který se po přečíslení dostal k míči, ovšem jeho pěkné zakončení minulo branku o dobrý metr. Poločasové skóre tak znělo 1:0.

Vyrovnání Lhotu nezlomilo

Brzy po zaznění hvizdu, oznamujícího začátek druhého poločasu, vyzkoušel pozornost slávistého brankáře Matěj Strejček, ovšem jeho ránu doprostřed branky si v pohodě sebral do náruče Dufek. Poté měl na kopačce vyrovnání Lukáš Kulajda, který se před vápnem parádně uvolnil, ovšem jeho střelu lapil Lukáš Böhm, který si udržel pozici jedničky před Markem Kračmerem. Hned z další akce se ale již mohli hosté radovat. Zdeněk Milota vybojoval míč ve středu hřiště, posunul míč na Jiřího Biedermanna, který chytře hodil z první míč mezi stopery, kde se zjevil v náběhu Lukáš Kulajda a vyrovnal stav na 1:1. Vedení však Lhotě vrátil v 74. minutě David Křížek. Po centru do vápna si sice gólman Dufek zakřičel obligátní "Mám!", míč ovšem netrefil a dal tak možnost právě střídajícímu Křížkovi, který se střelou do odkryté branky neměl problém. Vedení mohl ještě ke konci zápasu navýšit střídající mladík Horník, který se krásně položil do střely z vápna, jeho rána ovšem na brankové čáře senzačně zastavil Michal Dufek, čímž si částečně odpracoval svou chybu, která ovšem i tak stála Slavii tři cenné body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér domácích: "Nastoupili jsme proti silnému soupeři, od kterého jsme již před zápasem očekávali kvalitní výkon. Zaměřili jsme se na začátek, kde nám utíkají důležité zápasy. Myslím si, že to byl hodně kvalitní fotbal, hodně rychlý. Druhou půli jsme se snažili hrát aktivně, jelikož soupeř je kombinačně silný a má šikovné hráče. Bohužel jsme po chybě inkasovali. Naštěstí jsme jeden gól ještě dali a bojovností výsledek uhájili."

SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér hostů: "Myslím si, že dnes zvítězil šťastnější mančaft. My jsme ze začátku neproměnili své šance, naopak soupeř se po naší chybě dostal do vedení. Nicméně druhou půli jsme hráli aktivně, vyrovnali jsme. Když už to vypadalo, že zápas dokráčí k remíze, jelikož ani jeden z týmů neměl žádnou větší šanci, tak bohužel znovu naší chybou šel soupeř do vedení.



Sestavy


TJ Sokol Lhota
L. Böhm [-] - J. Šroubek [-] (86. M. Kučera [-] ) , P. Nový [-] (90. Z. Paul [-] ) , J. Hrdlička [-] - Z. Černý [-] (90. J. Horník [-] ) , L. Nejdl [-] , J. Kohout [-] (46. D. Křížek [-] ) - M. Strejček [-] - L. Janka [-] , V. Fiala [-] , V. Zelenka [-]

SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - L. Rada [-] , J. Mašek [-] , M. Hora [-] , Z. Milota [-] , J. Multrus [-] (72. D. Spišský [-] ) , M. Löwy [-] , L. Kuhajda [-] , F. Heindl [-] (86. K. Rozboud [-] ) , Š. Havránek [-] , J. Biedermann [-] (75. L. Paul [-] )

ŽK: 36. V. Zelenka , 55. J. Hrdlička , 85. L. Böhm - 24. Š. Havránek , 32. J. Mašek , 32. L. Kuhajda , 44. L. Rada .
Hráči zápasu: M. Strejček - L. Rada .
Místo: Tráva. Počet diváků: 300. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - KŘÍŽ Lukáš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.