0:1
(0:0)
72. D. Křen
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč vyloupila Bolevec


Branky


72. D. Křen
0

Zápas dvou týmů, kteří do dneška mohly své body počítat na prstech jedné ruky, vyzněl lépe pro hosty ze Zruče, kteří jediným gólem dokázali zvrátit výsledek na svou stranu. Nic na tom nezměnil ani nervózní závěr utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec nedokázal využít počáteční nápor

Bolevec to zápasu vstoupil s velkou chutí, ale bez tradičního trenéra Klečky, kterého na postu hlavního trenéra pro dnešek nahradil jeho asistent, Pavel Vítovec. Od začátku se domácí tlačili do koncovky, z čehož pramenily velké šance. Matoušek ovšem své dvě velké příležitosti proměnit nedokázal, když šel dvakrát sám na brankáře Klika, ovšem ani jednou se mu nepovedlo zručskou naději mezi třemi tyčemi překonat. Nepříjemná rána přišla pro domácí ve 26. minutě, kdy ze hřiště vinou zranění musel odejít do té doby výborně hrající Tomáš Kadeřábek, kterého nahradil zkušený Michal Zelenka. Další šanci už první poločas nepřinesl, a tak se oba celky odebrali na zasloužený poločasový pohovor do kabin za bezgólového stavu.

Gólu se na konec dočkala Zruč

Bolevec ve druhém poločasu trošku polevil a byli to hosté, kteří přebrali otěže tempa hry. Do úniku se mohl dostat nejmladší z bratrů Králů, ovšem přihrávka Jiřího Lauka byla moc dlouhá. V 72. minutě se však hosté dočkali. Karpíšek se s míčem u nohy dostával do střelecké pozice, na poslední chvíli mu však kulatý nesmysl domácí obránci dokázali vypíchnout. Ke vší smůle domácích se ovšemvypíchnutý balón dostal k Danielu Křenovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě, mimojiné i brankáře Kalčíka, a poslal Zruč do vedení. Náskok mohl ještě navýšit Korelus, ovšem hlavou z rohu nedokázal rozvlnit síť. Závěr utkání se nesl v nervózní atmosféře, vyústěním čehož vyfasoval kapitán domácích Michal Bublík v 90. minutě červenou kartu, když podle slov rozhodčího Štökla "Nakopl soupeře zezadu mimo souboje o míč". Na výsledku utkání to ovšem již nic nezměnilo, a Zruč si tak odváží z horké půdy Bolevce všechny tři body.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jan Thomayer, vedoucí domácích: "První poločas jsme byli jasně lepší, neproměnili jsme čtyři šance, druhý poločas už to bylo z naší strany horší a soupeř dal rozhodující branku. Byl to zápas, jak se tak říká, o jedné brance."

TJ Zruč
Ondřej Král, trenér hostů: "Vezeme zlaté tři body. V první půli měl Bolevec jednu, dvě šance, ale nedal. Druhý poločas jsme byli lepší a zaslouženě jsme dali góly. Ke konci to bylo dost hektické, soupeř byl nervózní. Ale zaplať Pánbůh za body a za ten gól."



Sestavy


SSC Bolevec
V. Kalčík [-] - J. Fryček [-] , O. Šnaider [-] , L. Matoušek [-] (55. J. Sušánka [-] ) , M. Bublík [-] , M. Zítek [-] , M. Pelnář [-] , P. Greif [-] , D. Humpál [-] , J. Hibler [-] , T. Kadeřábek [-] (26. M. Zelenka [-] )

TJ Zruč
V. Klik [-] - O. Král [-] , D. Král [-] , T. Jelínek [-] - D. Křen [-] , J. Lauko [-] , P. Hucl [-] , T. Valenta [-] , F. Korelus [-] , A. Král [-] - P. Karpíšek [-] (80. M. Fryček [-] ) -

ŽK: 75. M. Pelnář , 80. D. Humpál - 67. O. Král , 87. A. Král . ČK: 90. M. Bublík .
Hráči zápasu: T. Kadeřábek - V. Klik .
Místo: Bolevec. Počet diváků: 142. Rozhodčí: Štokl Jiří - ŠIŠKA Pavel, ŘÍHA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.