3:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola vyzněl lépe pro Chotíkov


Branky


40. J. Levý , 44. J. Hartl , 73. J. Kluska ml. - 17. M. Vrhel , 30. R. Kočí
0

Pět branek vidělo 120 diváků na stadionu chotíkovského družstva, které na zeleném pažitu přivítalo celek ze Sušice. Hosté byli papírovým favoritem, ovšem ani v Chotíkove nedokázali prolomit sérii dvou utkání bez výhry a podlehli 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní první poločas

Sušice do utkání vstoupil mnohem lépe než soupeř a po půlhodině vedla již 2:0. V 17. minutě se s míčem u nohy rozběhl k bráně domácích Miroslav Vrhel, po cestě obešel dva obránce a přízemní střelou poslal sušické mužstvo do vedení. Ve 30. minutě dokázal vedení zdvojnásobit kapitán hostů Radek Kočí, který si naskočil na vysoký míč a hlavou překonal dvacetiletého gólmana Vojáčka podruhé. Chotíkov ale nesložil zbraně a ke konci poločasu nesla jeho snaha ovoce. Nejprve se ve 40. minutě trefil Jaroslav Levý, ke kterému se dostal propadnutý míč z rohového kopu, který poslal nekompromisně pod břevno Gillovy branky. Minutu před koncem prvního poločasu vystihl Jiří Hartl chybnou rozehrávku hostující defenzivy a střelou zpoza vápna k tyči nedal gólmanovi Gillovi šanci. Gól do šatny tedy znamenal poločasovou remízu.

Chotíkov dokonal obrat

Sušice se snažila z nečekaného vyrovnání oklepat, ovšem nedokázala využívat své šance ze standardních situací, kterých měla požehnaně. Hned zkraje poločasu se jí nepovedlo proměnit ani jeden ze tří rohových kopů, které následovaly ihned po sobě. Bohužel pro hosty, v krajském přeboru neplatí pravidlo "3 rohy = gól". Domácí nadále cítili před svými diváky možnost získat všechny tři body. Do hry se tak dostal další tradiční střelec domácích, Miroslav Lopata. Vsítil rozhodující branku se ale povedlo jeho spoluhráči. Miroslav Lopata nejdříve střílel z bezprostřední blízkosti, jeho pokus byl ale sražen mimo tři tyče. Z následného rohu se ovšem před brankou vytvořil chumel hráčů, ve kterém si poskakující míč našel Jaroslav Kluska a poslal balón do sítě. Konečný stav tak zněl 3:2, čímž Sušice ztratila své dosavadní první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Chotíkov: Chotíkovští se k utkání nevyjádřily. Pokud někdo máte zájem referovat o utkáních tohoto celku, neváhejte napsat pod článek nebo na e-mail david.trojan@fotbalunas.cz.

TJ Sušice
Jan Staněk, trenér hostů: "Začali jsme dobře, dostali jsme se do vedení 2:0, ale potom jsme vlastní nedůsledností a pocitem uspokojení dovolili soupeři otočit utkání v jejich prospěch"



Sestavy


FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - J. Levý [-] , J. Hartl [-] (88. J. Šulan [-] ) , D. Chotěborský [-] , J. Kellner [-] (76. T. Hruška [-] ) , J. Kluska ml. [-] (82. D. Vacek [-] ) , J. Fikar [-] , M. Míka [-] , J. Pechler [-] (57. M. Lopata [-] ) , M. Prais [-] , M. Prais [-]

TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , T. Fuchs [-] , M. Kalný [-] , P. Matějka [-] - J. Králík [-] (68. J. Melka [-] ) , F. Hrach [-] (79. T. Klíma [-] ) , J. Szedmák [-] , J. Skála [-] (87. P. Hubáček [-] ) - R. Kočí [-] , M. Vrhel [-] -

ŽK: 14. J. Levý , 56. J. Pechler , 85. J. Fikar - 61. J. Szedmák .
Hráči zápasu: J. Hartl - M. Vrhel .
Místo: Tráva. Počet diváků: 120. Rozhodčí: VOCELKA Milan - PÁLEK Ondřej, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.