4:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest pěkných branek bylo k vidění v Sušici


Branky


41. J. Králík , 54. J. Szedmák , 69. J. Králík , 75. M. Vrhel (p.) - 58. L. Kuhajda , 63. K. Rozboud
0

Sušickému týmu se v posledních zápasech příliš nedařilo. Zlomit to mohli již tento víkend, kdy nastoupili proti Slavii Vejprnice, které se zatím vůbec nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól ke konci poločasu

Vejprnice do utkání musely bez hlavního trenéra Šámala, který se z rodinných důvodů nemohl zúčastnit. Na pozici hlavního trenéra ho tak pro tento zápas nahradil Miroslav Paul, který se musel obejít například bez tradičního střelce Jiřího Biedermanna. I tak se ale hosté mohli ujmout vedení, ale s průnikem Michal Löwyho a následnou střelou Daniela Svobody si domácí beci poradili. Z první velké šance skórovali ale sušičtí borci. Miroslav Vrhel protančil obranou vejprnic, poslal do úniku Radka Kočího, který míč ještě přistrčil Jaromíru Králíkovi, který tak otevřel gólový účet a stanovil konečné skóre prvního poločasu na 1:0.

Pět branek oživilo druhý poločas.

Deset minut po začátku druhého poločasu přišlo navýšení vedení. Jan Skála projel obranou Slavie jako nůž po másle, přihrál Jakubu Szedmákovi, který svou střelou otřel o záda jednoho z obránců a jeho tečovaná rána zapadla přesně k tyči Dufkovy branky. Snížení přišlo v 58. minutě. Jakub Mašek sklepl vysoký centr do vápna pro Lukáše Kuhajdu, který i přes dotírajícího obránce obstřelil Karla Gilla přesně k tyči a tím dostal vejprnické mužstvo na dostřel. Netrvalo dlouho a hosté se radovali dokonce z vyrovnání. Lukáš Kuhajda táhl míč po pravém křídle, všiml si naběhnuvšího Karla Rozbouda a poslal do vápna přesný centr, který Rozboud krásným halfvolejem poslal do sítě. Sušice, hnaná dopředu 250 fanoušky, si ale vedení vzala rychle zpátky. V 69. minutě se po nepřesné rozehrávce hostů dostal za obranu Jaromír Králík, přehodil brankáře Dufka a svou druhou trefou v zápase vliv krev do žil svým spoluhráčům. V 75. minutě bylo rozhodnuto. Vejprnice ztratily míč na útočné polovině a do kontru se dostal Miroslav Vrhel. Ten byl těsně před pokutovým územím faulován, prostrčil ale míč na kapitána Kočího a domácí dostali výhodu. Ta ale brzy skončila, neboť unikajícímu Kočímu skočil pod nohy Dufek, přes kterého domácí kapitán přepadl a rozhodčí odpískal pokutový kop. K tomu se postavil Miroslav Vrhel, který poslal gólmana na druhou stranu a sám se trefil do pravého horního rohu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Tereza Kalná, kameramanka domácích: "První poločas se nesl v pomalém duchu. Oba týmy se moc nehrnuly do útoku, přesto domácí měli více šancí. Tu největší proměnil po přihrávce Kočího Králík. Druhá půle už byla ve vyšším tempu. Domácí sice hostům darovali po svých taktických chybách dva góly, ale nakonec přesvědčivě vyhráli."

SK Slavia Vejprnice
SK Slavia Vejprnice: K utkání se zatím nevyjádřila



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - O. Skrbek [-] , M. Kalný [-] , P. Matějka [-] (90. J. Čanecký [-] ) - J. Králík [-] (86. T. Fuchs [-] ) , F. Hrach [-] (46. J. Melka [-] ) , J. Szedmák [-] , J. Skála [-] (86. P. Hubáček [-] ) - R. Kočí [-] , M. Vrhel [-] - J. Kysilka [-]

SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - D. Svoboda [-] , D. Růžička [-] (48. D. Spišský [-] ) , L. Rada [-] , L. Paul [-] , Z. Milota [-] (48. K. Rozboud [-] ) , J. Mašek [-] , M. Löwy [-] (82. K. Schleis [-] ) , L. Kuhajda [-] , F. Heindl [-] , M. Hora [-]

ŽK: 40. R. Kočí , 86. J. Skála - 61. J. Mašek , 75. F. Heindl , 79. L. Rada .
Hráči zápasu: J. Králík - L. Kuhajda .
Místo: Sušice. Počet diváků: 250. Rozhodčí: Mazanec Marek - MAZÁN Jan, ŠIŠKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.