1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólově chudý zápas vyzněl lépe pro Zruč


Branky


0

K vítězství domácímu celku stačil jen jeden gól. Ačkoliv šancí bylo dost, dalšího gólu se diváci nedočkali a ve Zruči zůstavají všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodující gól po velké hrubce

Zruč se ujmula vedení ve 12. minutě. Centr do vápna se snažil jeden z hostujících obránců zpracovat na prsou, Lukáš Husník ale jeho úmysl přečetl, předskočil ho a nekomrpomisně zavěsil za záda bezmocného Jana Kalaše, který se na své spoluhráče po zásluze zlobil. Luby si svou první gólovou šanci vypracovali až po půlhodině hry, kdy se Jan Voráč probil po straně, nahrál Vojtěchu Koželuhovi, který měl ale míč na dlouhou noho a nedokázal zakončit. Těsně před koncem prvního poločase mohl gólovou tečku za první půlí udělat Daniel Křen, který si postavil míč při volném přímém kopu, ale jeho rána pouze rozezvučela brankovou konstrukci. 

Bezgólová druhá půle

Luby se ve druhém poločase snažily dostávat do šancí hlavně dlouhými nákopy na vysoké hráče v útoku. V 55. minutě se do gólové šance dostali domácí hráči. František Korelus se dostal k míči ve velkém vápně, jeho střela se ale odrazila od tyče a následná dorážka již nebyla přesná. Po dlouhé době také zahrozili hosté. Jan Voráč dostal míč na levém křídle, obešel dva hráče a snažil se mířit přes obránce na přední tyč. Jeho ránu ovšem kryl jistý Václav Klik, který si i tímto zákrokem vysloužil ocenění hvězdy zápasu z domácí strany. Další šance hostů končily většinou v samotném zárodku, z brejků se ovšem Zruč nedokázala prosazovat. Za zmínku stojí ještě střela Jiřího Lauka, která byla hostujícími beky ovšem sražena těsně mimo branku. Týmy se tak rozešly za výsledku 1:0, který znamenal tři body pro domácí.



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
Ondřej Král, trenér domácích: "Bojovné utkání, dali jsme brzy gól a až do poslední chvíle to bylo bojovné utkání. My jsme nějaké šance nedali, a tak jsme se museli strachovat až do posledních minut. Udrželi jsme ale vzadu nulu a konečně jsme potvrdili výhru z Bolevce."

TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí hostů: "Dnes se nám moc nedařilo, hlavně směrem dopředu. Dostali jsme po individuální chybě gól a prakticky po zbytek zápasu jsme si vytvořili jednu, dvě brankové šance, což je málo. Ve druhé půli jsme sice asi byli lepším mužstvem, možná by byla remíza spravedlivější, ale bez gólu se na body nedá pomýšlet."



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - A. Král [-] , O. Mašek [-] (59. M. Polák [-] ) , T. Valenta [-] , O. Král [-] , J. Lauko [-] , P. Hucl [-] (83. J. Přibyl [-] ) , L. Husník [-] , F. Korelus [-] (87. P. Řezáč [-] ) , D. Král [-] , D. Křen [-] (51. M. Mašek [-] )

TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - V. Turner [-] , M. Pivoňka [-] , A. Čížek [-] , M. Vejskal [-] - M. Sysel [-] , J. Voráč [-] , P. Čipera [-] - D. Raišl [-] (59. P. Voráček [-] ) , K. Šleis [-] (74. M. Havlovic [-] ) , V. Koželuh [-]

ŽK: 29. P. Hucl - 56. K. Šleis , 75. P. Čipera , 88. J. Voráč .
Hráči zápasu: V. Klik - J. Kalaš .
Místo: Zruč. Počet diváků: 100. Rozhodčí: BOGDAN Gabriel - HODEK Jakub, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.