4:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.11.2015 13:30

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice zakončila podzim jasnou výhrou


Branky


21. M. Vrhel , 38. M. Vrhel , 49. M. Vrhel , 57. J. Melka
0

Souboj dvou nováčků, Sušice a Mýta, se stal jasnou záležitostí pro domácí celek. Hattrickem se blýskl sušický sniper Miroslav Vrhel.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušice diktuje tempo

Od začátku utkání bylo jasně zřetelné, odkud který nováček do krajského přeboru přišel. Tedy Sušice z divize, Mýto z I.A třídy. Domácí se tlačili do zakončení a hnali se za úvodním gólem od prvních minut. Většina centrů a přihrávek ale končila buď za brankou, nebo v rukavicích Jakuba Křikavy, á propos hráči kola. Ve 21. minutě ale domácí zahrávali trestný kop po faulu Světlíka na Vrhela. Sám Vrhel rozhrál, jeho přetažený centr na zadní tyč si doběhl kapitán Kočí a zpětným centrem našel právě Miroslava Vrhela, který poslal míč z první za záda bezmocného Křikavy. Ve 37. minutě se začal sen tohoto brankáře o vyloupení Sušice pomalu rozplívat. Rychlou akci rozehrál na své polovině Jiří Kysilka, posunul na Radka Kočího, který svým pasem nastartoval Jakuba Szedmáka, na jehož přihrávku na malém vápnu ještě nedosáhl Jan Skála, zavírající Miroslav Vrhel na zadní tyči již však míč stihl a přes skluzující obránce vsítil svůj druhý gól.

Ve stejném duchu

Mýto se za celý zápas zmohlo pouze ke dvou střelám na branku Karla Gilla, ani jedna navíc nebyla natolik nebezpečná, aby donutila sušického gólmana k velkému rozhýbání. Sušice naopak ohrožovala branku i nadále a z velkých šancí logicky pramenily i góly. Sušický brankostroj Miroslav Vrhel, který za poslední tři utkání vsítil sedm branek, byl k nezastavení i v tomto zápase. Ve 49. minutě završil svůj hattrick. Domácí donutili svým vysokým presinkem chybovat hostující defenzivu. Jiří Hereit nasměřoval míř přesně na kopačku sušického střelce, před kterým zívala prázdná brána. K úžasu všech ale Vrhel trefil pouze konstrukci branky, od které se ale ke svému štěstí míč opět odrazil na jeho kopačku a nekompromisní pumelice skončila pod břevnem. Sušice se snažila kombinací míč dovézt až do branky, což se jim moc nedařilo. V 54. minutě ale navýšila vedení. Szedmákovo roh prodloužil Fuchs před prázdnou branku na Jakuba Melku, který doklepl míč branky. Sušice se po zbytek zápasu s vědomím toho, že pokud by navýšila skóre ještě o dvě branky, stala by se půlsezónním mistrem, tlačila za dalšími brankami, které ale ke své smůle nedala a zápas skončil konečným výsledkem 4:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí hostů: "Byla to bída s nouzí. Měli jsme pouhé dvě střely na bránu a soupeř nedal ještě takových šest, sedm ložených gólových šancí. My jsme si žádnou nevytvořili. Bylo znát, že soupeř hrál divizi a k ničemu nás nepustili."



Sestavy


TJ Sušice
K. Gill [-] - T. Fuchs [-] , J. Melka [-] - F. Hrach [-] (73. P. Hubáček [-] ) , J. Szedmák [-] , J. Skála [-] , J. Králík [-] (63. O. Skrbek [-] ) , J. Kysilka [-] (83. J. Čanecký [-] ) - M. Vrhel [-] , R. Kočí [-] - M. Kalný [-]

TJ Slavoj Mýto
J. Křikava [-] - M. Lupáč [-] (46. M. Brož [-] ) , O. Kříž [-] , L. Šťastný [-] (78. L. Heřmanský [-] ) , P. Štych [-] , P. Bejček [-] , J. Kotnauer [-] (49. P. Cafourek [-] ) , M. Světlík [-] , R. Fišer [-] , J. Hereit [-] , F. Sůva [-] (51. L. Chmelík [-] )

ŽK: 62. L. Šťastný .
Hráči zápasu: M. Vrhel - R. Fišer .
Místo: Sušice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šálková Helena - LHOTÁK Luděk, ŽÁK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.