J. Hajdu 19.
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Sedlo bylo ve vedení, ale srazila ho vlastní branka, Jindřichovic mají další cennou výhru


Branky


19. J. Hajdu - 38. E. Fojtík , 44. M. Veits (vl.) , 62. E. Fojtík , 90. K. Surový
0

Jindřichovice se v posledních zápasech výrazně zveldy a vyhrávají, kde mohou. Nejprve vyhrály proti Oloví, pak přehrály Krásno a nyní i Staré Sedlo, tomu navíc nadělily hned čtyři branky, kterými otočili nepříznivý stav 0:1. Starému Sedlu to dnes zkrátka nesedlo a po nečekaném propadáku klesá z prvního místa druhou pozici v tabulce, která mu zůstane i po nedělních dohrávkách pátého kola. Avšak na záda se mu může dotáhnout například Oloví, Lomnice, nebo Královské Poříčí. Jindřichovice mohou být rozhodně spokojené. Po neúspěšném začátku jsou po šestém utkání na šesté příčce, což je rozhodně velký úspěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlo vedlo, ale utkání i díky vlastní brance otočilo na stranu soupeře

Staré Sedlo až tak špatně nezačalo. Nebylo to sice úplně idální a bylo vidět, že ne všechna kolečka do sebe tentokrát zapadají, ale nakonec sp přeci jen dokázalo dostat do vedení, když Jan Makrlík utekl po lajně a nacentroval balón na Jana Hajdu, který si ho zpracoval a poté v klidu brankáře prostřelil. Poté ale začal fáze, která byla pro diváka poměrně nezáživná. Na žádné straně nebylo mnoho šancí a oba týmy se spíše protrápily až k závěru první půle. Ta ovšem stála za to. Nejprve se v osmatřiáté minutě trefil Eduard Fojtík a byla z toho vyrovnávací branka. Do kolen se ale nachlazené Sedlo nakonec dostalo samo, když v závěru první půle vysrčil proti centrovanému balónu nohu Miroslav Veits a nešťastně míč poslal do vlastní brány.

Druhá půle už patřila Jindřichovicím

Sedlo bylo po vlastní brance tak bezmocné, že už patřil druhý poločas pouze Jindřichovicím. Ale ani ty na tom nebyly nejlépe, zkrátk jim výhra spadla, více, či méně, do klína. To jasně podtrhla i jejich třetí branka, kdy domácí obránce rozehrával poblíž vlastního vápna a balón trefil tak neš´tstně, že se odrazil od zad jeho spoluhráče přímo k Eduardu Fojtíkovi a ten jejich chybu nemilosrdně potrestal přelobováním brankáře, který byl příliš daleko z branky. Přes zbytek poločasu se oba týmy přenesly při nezáživném fotbalu, až nakonec v poslední minutě už pouze upravovil na konečných 4:1 ze standartní situace Karel Surový. Sportovní hantýrkou bych tedy řekl, že Jindřichovice ve Starém Sedle utrpěly vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (TJ Staré Sedlo): My jsme hráli tak do té jedenadvacáté minuty. Neproměnili jsme pár tutovek a poté už jsme tahali za kratší konec. Nic se nám nedařilo a zkrátka jsme si vyhrát nezasloužili. Takový zápas musí vždy někdy přijít, my na něj musíme zkrátka rychle zapomenout a jít dál.

FK Jindřichovice
FK Jindřichovice: Jindřichovice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , K. Hladký [-] , J. Hajdu [-] (46. P. Feistl [-] ) , L. Michalec [-] , K. Urban [-] (65. L. Hajdu [-] ) , J. Drahokoupil [-] , M. Schildbach [-] , M. Veits [-] , L. Malý [-] (83. J. Hladký [-] ) , R. Šalka [-]

FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , K. Surový [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] , J. Račák [-] , K. Zicha [-] (55. M. Voves [-] ) , L. Rehák [-] (60. J. Lavrenčík [-] ) , P. Rau [-]

ŽK: 58. P. Feistl , 76. K. Hladký , 89. J. Makrlík - 67. J. Račák , 86. K. Surový .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: GARDOŠ Jiří - BERÁNEK Josef (N), MIKA Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.