Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:00

6.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zaváhání na vlastní půdě napravilo Staré Sedlo v Oloví


0

Toto mělo být jedno z těch pohlednějších utkání šestého kola. Los proti sobě totiž seslal prozatím překvapivě velmi silné Oloví, na jehož půdo zavítalo Staré Sedlo, které v minulém kole přišlo o první příčku. Utkání to velmi zajímvé skutečně bylo, zejména při rozdávání karet, ale napínavé už tolik ne. Hosté totiž uchopili vše perfektně do svých rukou a v první polovině už si vytvořili dvoubrankový náskok. Ten remízou ve druhé půli uhájili a mohou tak slavit tři body, které je minimálně na chvíli, než své utkání dohraje také Krásno, posouvá do čela tabulky průběžného pořadí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlo přistoupilo k zápasu zodpovědně a vyhrálo první půli

Hosté dorazili bez kouče a bez hráčů na střídání. Jeden z jejich nejlepších obránců musel táhnout útoky a celkově to s ním zprvu nevypadalo nejlépe. Poté ale začalo utkání a jakoby se nic nedělo a vše bylo tak, jak má. Hosté přistoupili k zápasu zodpovědně, dobře bránili a dařio se jim i střelecky. To ostatně už v jedenácté minutě potvrdil právě již zmíněný Marek Schidbach, kterému se z ničeho nic obrátila úloha na hřišti úplně naruby. Ještě do konce poločasu se navíc podařilo využít jedné z šancí také Janu Makrlíkovi, který využil chyby Davida Hilka, který z autu nepochopitelně přihrával brankáři, kterému se nepodařilo míč zpracovat a Jan jejich chybu potrestal. Staré Sedlo se tak dostalo do velmi nadějného vedení, které si odneslo až do kabin. 

Sedlo už své vedení udrželo, domácí měli k vyrovnání daleko

Domácí se ve druhé půli hodně snažili, ale Sedlo opět využilo své pevné defenzivy a příliš nedovolovalo svému soupeři se dostávat k větším šancím. Když už něco prošlo, pokryl to brankář Eliáš. Pohledná hra šla ale postupně stranou a domácí byli stále tvrdší a tvrdší. Rudolf Hofman sice stačil ještě při jedné šanci snížit a dostat svůj tým soupeři nadostřel, ale to už k ničemu nebylo. Jak říkám, utkání se poté začalo ubírat jiným směrem a s několika žlutými kartami nakonec vyinkasovali domácí také červenou, když sudí podruhé žlutil konto Daniela Bocka. Domácí hráli v oslabení ale jen chvíli, protože poté se začolo přiostřovat také na druhé straně a červenou kartou to odnesl Jan Hladký, který také dostal druhou žlutou kartu. V závěru navíc ještě zvýšil Jan Makrlík a domácí přišli i o zbytek své naděje na body. Sedlo si pohodlně došlo pro výhru a může slavit cenné tři body z Oloví.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Daniel Bock (Sport Klub Oloví): Není co hodnotit. Soupeř byl jasně lepší, měli ještě několik šancí, které mohli proměnit. My jsme to pak ještě zdramatizovali, ale já jsem poté oslabil za mluvení náš tým a hráli jsme v deseti. Oni pak byli také ještě vyloučeni, ale my jsme ke konci otevřeli hru a oni hráli na brejky a toho využili. Zase jsme ale byli hroším týmem. A zase to bylo v našem podání vše špatně. Nestíhali jsme v záloze, v útoku a nepodrželi jsme balóny. První dva góly jsme jim navíc darovali po chybách obrany a sami jsme si to zkazili.

TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (Staré Sedlo): Já jsem na utkání kvůli pracovním povinnostem přítomen nebyl, takže se mi to bude hůře hodnotit. Každopádně můžu říci, že kluci mi udělali velikou radost a chtěl bych jim za to, jak to zvládli samozřejmě poděkovat. Neměli nikoho na střídání a museli tu výhru pořádně vydřít. Já jsem ale dal přesné instrukce s tím, jak utkání sehrát Honzovi Hajdů, nejlepšímu střelci minulého ročníku, který měl mou důvěru. Trochu jsem zariskoval, když jsem jednoho ze svých nejlepších obránců, Marka Schildbacha poslal na křídlo podporovat útok, ale ukázalo se, že to byl velmi dobrý tah a Marek byl prý jedním z nejlepších na hřišti. Více ale z důvodů své nepřítomnosti hodnotit nemohu.



Sestavy


SK Oloví
P. Lupták [-] - R. Štětina [-] (56. L. Svitič [-] ) , P. Trávníček [-] , D. Bock [-] , T. Peleška [-] (38. J. Hofman [-] ) - T. Havlíček [-] , R. Hofman [-] , D. Hilko [-] (71. L. Doboš [-] ) - D. Ďásek [-] , T. Doboš [-] - F. Doboš [-]

TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - K. Hladký [-] , L. Malý [-] , L. Michalec [-] , J. Hladký [-] , L. Hajdu [-] , J. Drahokoupil [-] , M. Schildbach [-] , M. Veits [-] , R. Šalka [-] , J. Makrlík [-]

ŽK: 25. D. Bock , 73. R. Hofman , 76. F. Doboš - 31. M. Schildbach , 43. M. Veits , 60. J. Hladký . ČK: 69. D. Bock - 75. J. Hladký .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Botoš Robert - KRÄMER Andreas (N), MIČ Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.